Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Bahçe Mahallesi Sakinlerini Dinledi

Başkan Gültak, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmaya, sıkıntıları mahallinde dinleyerek çözmeye devam ediyor.

04 Mart 2020 Çarşamba, 12:58
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Bahçe Mahallesi Sakinlerini Dinledi
-

Göreve geldiği günden bu yana ayak basmadık mahalle bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘gönül buluşmaları’ kapsamında, Bahçe Mahallesi’ni ziyaret etti. Bahçekent Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşları dinleyen Başkan Gültak, sorunların çözümü için ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimat verdi.
Her fırsatta mahalleleri ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘gönül buluşmaları’ kapsamında, son olarak ilçeye bağlı Bahçe Mahallesi’nde yer alan 21 yıllık geçmişe sahip Bahçekent Sitesi sakinleri ile buluştu. Genç-yaşlı, kadın-erkek her kesimden mahalle sakininin yoğun ilgisi altında karşılanan Başkan Gültak, burada site yönetimi ve sakinlerinin dile getirdiği çeşitli konulardaki sorunlarını, sıkıntı ve taleplerini dinledi.
“Akdeniz için sözü olan herkesi dinlemeye hazırız”
Mahalle ziyaretleri hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak; “Halkımızın her daim emrindeyiz. Bu nedenle her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. İnsanlarımız bizi çağırdığında da mutlaka geliriz, onları dinleriz. İnsanlarımızın terk ettiği değil, tercih ettiği; daha yaşanılabilir, sağlıklı, temiz ve düzenli bir Akdeniz için, var gücümüzle çalışıyor, hizmet veriyoruz.
Akdeniz’in ve Mersin’in geleceği için söz söylemek isteyen, fikri olan herkesle her zaman buluşmaya ve dinlemeye hazırız. Dört duvar arasına sıkışıp kalmadan, insanlarımız arasında hiçbir ayırım yapmadan bütün mahallelerimizi ziyaret etmeye, her yaş ve kesimden insanımızla bir araya gelerek yaşadıkları sorunlarını, talep ve önerilerini mahallinde dinlemeye ve en kısa sürede çözüm üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin