TARSUS’TA KALDIRIMLARI İŞGAL EDEN TEZGAHLARA MÜDAHALE EDİLDİ

Tarsus  Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımların, iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

02 Ağustos 2025 Cumartesi, 14:36
G: 02.08.2025 - 14:39
TARSUS’TA KALDIRIMLARI İŞGAL EDEN TEZGAHLARA MÜDAHALE EDİLDİ
-

Tarsus  Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımların, iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

 

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sık sık denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda sorumluluk alanlarındaki sokaklarda yayaların geçişini engelleyen tezgahlara müdahale etti. Tezgah sahiplerine yasal işlem uygulanacağı hatırlatılarak kaldırım işgallerinin kaldırılması sağlandı.

 

ESNAFA KURALLARA UYUM ÇAĞRISI

Tarsus’un farklı bölgelerinde denetimler gerçekleştiren ekipler, işyeri sahiplerine uyarılarda bulunarak vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri ve alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için kurallara uyulması gerektiğini aktardı.

 

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ VE GEÇİŞ SORUNUNA GEÇİT YOK

Kaldırımlara gelişigüzel şekilde yerleştirilen malzemelerin, hem kent estetiğini bozduğu hem de yayaların geçişini zorlaştırarak günlük yaşamı olumsuz etkilediği belirtildi. Zabıta yetkilileri, bu tür işgallerin özellikle yoğun yaya trafiği olan bölgelerde ciddi sorunlara yol açtığını ifade etti.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

İşyeri sahiplerine ilk olarak sözlü uyarılar yapan ekipler, kurallara uymayan işyerleri hakkında gerekli işlemin yapılacağını da ifade etti. Kurallara aykırı bir şekilde tezgah açıp satış yapan seyyar satıcılar ve esnaflara rutin denetimler yapılmaya devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR BELEDİYESİ ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
TARSUS’TA KALDIRIMLARI İŞGAL EDEN TEZGAHLARA MÜDAHALE EDİLDİ
KADINLAR ‘CİLT BAKIMI’ KURSUYLA HEM ÖĞRENİYOR HEM GÜÇLENİYOR
ERDEMLİ AYAŞTA DENİZDE BOĞULMA İDDIASI
MERSİN'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAŞARI BELGESİ
JANDARMADAN TERÖR OPERASYONU
Anamur’daki Cinayetin Firari Zanlısı Antalya’da Yakalandı
Mersin Valisi Atilla Toros'un Gün İçinde Gerçekleştirdiği Kabuller
ADANA’DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ: 2 YARALI
2025 YILI MİLLÎ SPORCULARDAN BEDEN EĞİTİMİ ALANINA SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA İŞLEMİ DUYURUSU YAYIMLANDI

Mersin Haber ,Mersin