Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Yörük Vatandaşları Ziyaret Etti

Göreve geldiği ilk günden bu yana, uzak-yakın, gece-gündüz demeden sürekli halkın içinde olan Başkan Gültak; Huzurkent’te yaşayan Yörük vatandaşlarla bir araya geldi; gün içinde İstiklal Caddesi esnafını da ziyaret etti.

29 Ocak 2020 Çarşamba, 14:54
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Yörük Vatandaşları Ziyaret Etti
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçenin kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelmeye, dertlerini ve sıkıntılarını dinleyip, çözüm üretmeye devam ediyor. Beraberinde Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte Huzurkent’i ziyaret ederek, burada yaşayan Yörük vatandaşlarla buluşan Başkan Gültak, sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Mustafa Gültak Huzurkent ziyaretinde, Yörüklerin ağıllarına da girerek, koyun ve keçi yavrularını kucağına alarak bir süre sevdi. Küçük çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Gültak; “Özünden ve benliğinden kopmadan geleneklerini devam ettiren Yörükler her zaman hoşgörünün sembolü olmuştur. Kültürümüzün mirasçıları ve taşıyıcıları Yörüklerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

İstiklal Caddesi esnafını ziyaret

Başkan Gültak, her fırsatta esnafları da ziyaret etmeye; önerilerini ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Kent merkezinin en yoğun bölgesi olan İstiklal Caddesi’ne çıkarma yapan Başkan Gültak, burada faaliyet gösteren esnaflarla buluştu; cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Gültak, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini not ettirdi, çözümü için ilgili birimlere hemen orada talimat verdi.

“Gönüllere dokunan bir anlayışı hâkim kılıyoruz”

Ziyaretlerinde karşılaştığı vatandaşlara; Akdeniz Belediyesi’nin kısa süre içinde hayata kattığı hizmet ve projeleri de anlatan Başkan Mustafa Gültak, “Ankara’nın da desteğiyle, Akdeniz’de yaşamı güzelleştiren projelerimize devam edeceğiz. Çünkü insanlarımız her şeyin en güzeline, en iyisine layık. Göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi; halktan kaçan, dört duvar arasına kapanan yönetim anlayışını kabul etmeyeceğimizi belirtmiştik.

Koltuklarda oturmaya değil, halkımıza, insanlarımıza hizmet etmeye geldik. Bu anlamda, gönül belediyeciliği ilkesiyle, sürekli halkımızın içindeyiz; onlara dokunuyor, dertlerini ve taleplerini dinliyoruz. Belediyemizin kapıları da herkese ve her zaman açıktır. Çünkü esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın görüşleri, öneri ve talepleri bizim için çok kıymetlidir. Bir derdi veya sıkıntısı olan, sorununa çözüm arayan insanlarımızı sohbet etmeye, çay içmeye belediyemize bekliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin