Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Başkan Gültak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, İslam Âlemi’nin ve Mersinlilerin bayramını kutladı, belediye olarak, bayram dolayısıyla tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti.

23 Mayıs 2020 Cumartesi, 19:11
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Ramazan Bayramı’nı Kutladı
-

Mesajında, “Bayramlarımız; bizi biz yapan insani, vicdani, ahlaki ve dini değerlerimizin en yüksek seviyede yaşandığı; küskünlüklerin sona erdiği, barış, kardeşlik ve paylaşma duygularının en güzel şekilde yaşandığı mübarek günlerdir” diyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “İçinden geçtiğimiz zorlu günler nedeniyle, birbirimizden ayrı kalacak olsak da bayramı evlerimizde, sevdiklerimizle kalarak en güzel duygularla yaşayacağız.
Gerek kendi, gerekse sevdiklerimizin sağlığı ve güvenliği için evlerimizden çıkmadan Ramazan bayramını idrak edeceğiz. İslam Âlemi ve halkımızın mübarek bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder; bayramın; barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim. Mersinli hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini gönülden dilerim” ifadelerini kullandı.
Akdeniz’de bayram tedbirleri alındı
Başkan Gültak mesajında, vatandaşların bayramda herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve Mersinlilerin bayramı en güzel şekilde ve huzurla yaşaması için de belediye olarak gerekli önlemleri aldıklarını da sözlerine ekledi. Temizlik, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüklerinden nöbetçi ekiplerin, Ramazan Bayramı süresince 7/24 görevlerinin başında olacağını kaydeden Başkan Gültak, vatandaşların, her türlü talep ve şikâyetlerini 0324-3366583 numaralı telefona bildirebileceklerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin