Uşak, Travel Turkey İzmir'de stant açtı

UŞAK - Adana’nın partner il, Kosova’nın partner ülke olduğu 9

11 Aralık 2015 Cuma, 10:50
Uşak, Travel Turkey İzmir'de stant açtı
-

UŞAK - Adana’nın partner il, Kosova’nın partner ülke olduğu 9. Travel Turkey İzmir'de, Uşak'ın tanıtımı için de bir stant açıldı. Dün açılan fuarda Uşak Valisi Ahmet Okur tarafından karşılanan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve beraberindeki heyete, standı ziyaretlerinde şehir hakkında bilgi verildi.

Bakan Ünal'ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Okur, "Türkiye'nin en gelişmiş bölgelerinin başında gelen Ege Bölgemiz, turizm açısından da her geçen yıl ilerleme kaydetmekte, gerek tesis yapımı gerek yatak kapasitesiyle öne çıkan bölgemiz, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarla en iyi şekilde tanıtılmaktadır. Turizm, ticari boyutunun yanısıra dünyanın çeşitli ülkelerinin barış içinde yaşamalarına vesile olmaktadır. İlimizin de Ege Bölgesi'nin turizmdeki avantajından faydalanabilmesini arzu etmekteyiz." dedi. Fuarlar vesilesiyle yerli ve yabancı ziyaretçilere kendilerini en iyi şekilde tanıtabilmenin, daha fazla yerli ve yabancı turist çekebilmenin gayreti içinde olduklarını belirten Okur, "Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir fuarından, ilimizin tanıtımı açısından en iyi şekilde faydalanabilmeyi umuyoruz. Fuarda ilimizin en belirgin yönleriyle ön plana çıkması için çalışmalar yaptık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İmkanı ve fırsatı olan tüm vatandaşlarımızı da dört gün sürecek ve çeşitli etkinliklere evsahipliği yapacak Travel Türkiye fuarına ve Uşak ili standına bekliyorum." şeklinde konuştu.

Stantta deri, tekstil, gıda ürünleri, geri dönüşüm mamulleri gibi ürünlerin sergilenmesinin yanısıra Uşak'ın tarih, turizm, kültür ve gelenek yönlerini anlatan tanıtım materyalleriyle ziyaretçilere bilgi veriliyor. CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KİLİKYA’NIN MİRASINI GELECEĞE TAŞINDI
“JANDARMADAN MUT'TA KAÇAK SİGARA OPERASYONU”
BÜYÜKŞEHİR YEREL VE ATALIK TOHUMLARI GELECEK KUŞAKLARA AKTARIYOR
MÜDÜR ÇETİN'E BAŞKAN İNAN, ER ÖNCÜ İLE YAZIİŞLERİ MÜDÜRÜ KARAHAN'DAN ZİYARET
"MıIP'nin Kontrolsüz Tarifeleri Mersin’e ve Bölge İhracatına Zarar Veriyor"
"Kalbimdeki Yer" Projesiyle Engeller Aşılmaya Devam Ediyor
Kaju yüklü tır dorsesinde yangın
BAŞKAN AVCI, DİRİK, TULAY VE KARABULUT İLE GÖRÜŞTÜ
HOŞ GELDİN BAHAR' KONSERİ BAHAR COŞKUSU YAŞATTI
KAYMAKAM AVCI, "İDEAL KİLONU ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA " STANDINI ZİYARET ETTI

Mersin Haber ,Mersin