Toroslar EDAŞ’tan seçim tedbirleri

ADANA - Toroslar EDAŞ, 1 Kasım tarihinde gerçekleşecek seçimler öncesi ve esnasında sürdürülebilir enerji sağlamak adına elektrik şebekesi ile ilgili gerekli tedbirleri aldığını duyurdu

30 Ekim 2015 Cuma, 16:16
Toroslar EDAŞ’tan seçim tedbirleri
-

ADANA - Toroslar EDAŞ, 1 Kasım tarihinde gerçekleşecek seçimler öncesi ve esnasında sürdürülebilir enerji sağlamak adına elektrik şebekesi ile ilgili gerekli tedbirleri aldığını duyurdu.

Toroslar EDAŞ’tan yapılan açıklamada, 1 Kasım tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sırasında ve sonrasında enerji arzında herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri Yüksek Seçim Kurulu ve valilikler başta olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla koordinasyon sağlayarak azami ölçüde aldığı bildirildi.

Alınan tedbirler kapsamında seçim tarihinde sorumluluk kapsamındaki illerde programlı enerji kesintisi planlanmayacağı belirtilen açıklamada, “Bunun yanında bölgelerin enerji sürekliliğini sağlamak adına alternatif enerji besleme planları yapıldı. Olası arızalara karşın, YSK ile koordinasyon sağlanarak, en hızlı müdahale imkanı sağlamak adına kritik bölgelerde 24 saat nöbetçi ekipler görevlendirildi. YSK tarafından belirlenen oy sayımı yapılacak merkezlerin jeneratör ihtiyaçlarına katkıda bulunuldu. Ayrıca, sokak ve cadde aydınlatmalarına kapsamlı bakım yapılarak tüm aydınlatmalar yanar hale getirildi. Elektrik dağıtım şebekesine ilişkin her türlü konuda ALO 186 Çağrı Merkezi kanalıyla bildirimde bulunulabilecek.” denildi.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI
MERSİN'DE 15 KAMYON KARPUZ DAĞITILACAK
TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ YERİNDE YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
SANATÇI REMZİ KARABULUT’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ:
23. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ’NE ANLAMLI BAŞLANGIÇ
TOROSLAR’DA YENİ İMAR YOLLARI ULAŞIMA NEFES ALDIRIYOR

Mersin Haber ,Mersin