TARSUSLU ÖĞRENCİLER TEKNOFEST KIBRIS'TA YARI FİNALE YÜKSELDİ

Tarsus Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Münir Cihan Fesli ve Berfin Naz Andıl, danışman öğretmenleri Av. Ahmet Kılıç rehberliğinde TEKNOFEST Kıbrıs 2025 Sosyal İnovasyon kategorisinde yarı finale yükseldi.

06 Mart 2025 Perşembe, 21:08
TARSUSLU ÖĞRENCİLER TEKNOFEST KIBRIS'TA YARI FİNALE YÜKSELDİ
-

Tarsus Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Münir Cihan Fesli ve Berfin Naz Andıl, danışman öğretmenleri Av. Ahmet Kılıç rehberliğinde TEKNOFEST Kıbrıs 2025 Sosyal İnovasyon kategorisinde yarı finale yükseldi.
 
Tarsus Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Münir Cihan Fesli ve Berfin Naz Andıl, danışman öğretmenleri Av. Ahmet Kılıç rehberliğinde TEKNOFEST Kıbrıs 2025 Sosyal İnovasyon kategorisinde "Doğayı Koru Geri Dönüşüm için Oyna" adlı projeleriyle yarı finale yükseldi!
Atık Avcıları takımı, çevre bilincini artırmayı ve atık yönetiminde yenilikçi çözümler sunmayı amaçlayan projeleriyle büyük ilgi gördü. Teknoloji ve sürdürülebilirliği bir araya getiren bu çalışma, jüri tarafından başarılı bulunarak bir üst tura geçmeye hak kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ADANA- MERSİN OTOYOLUNDA, “BİRİ OTOBÜS BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME TRAİK KAZASI
BAYRAM TATİLİNİN 3 GÜNÜNDE 27 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MERSİN'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI
MERSİN, KADER MAÇINA BİLENİYOR
Büyükşehir Çöpten Enerji Üretme Kapasitesini Artırdı
BAŞKAN SOFU: " YAPAMAZ DEDİKLERİNİ YAPTIK BAŞARAMAZ DEDİKLERİNİ BAŞARDIK"
BAYRAMIN GÖZDESİ BÜYÜKŞEHİR KAFELERİ OLDU
VOLKAN KONAK BUGÜN MAÇKA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
TARSUS'TA YARALI LEYLEK, ORMANCILAR TARAFINDAN KURTARILDI
Başkan Seçer ve Meral Seçer, Tarsuslularla ‘Bayram Sofrası'nda Buluştu

Mersin Haber ,Mersin