Samsun’da açıköğretim dersleri başlıyor

SAMSUN - Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri cumartesi günü başlıyor.

05 Kasım 2015 Perşembe, 13:43
Samsun’da açıköğretim dersleri başlıyor
-

SAMSUN - Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri cumartesi günü başlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Samsun Büro Yöneticisi Öğretim Görevlisi Doktor Halil Türköz, "Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri kapsamında yürütülen yüz yüze dersler 2015 – 2016 Öğretim Yılı Güz Dönemi 7 Kasım 2015 Cumartesi günü Samsun’da başlayacaktır.” dedi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri kapsamında, öğrenciler hiçbir ücret ödemeden öğrenci kimliklerini göstererek derslere katılabileceğini kaydeden Türkoz, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin de kimlikleri henüz basılmadığı için kayıtta kendilerine verilen geçici kimlikleri kullanarak derslere katılabileceğini ifade etti.

Öğrenciler için devam zorunluluğu da bulunmadığını hatırlatan Türköz, sözlerini şöyle tamamladı: "Samsun’da bazı derslere yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık Dersleri her cumartesi günü 19 Mayıs Üniversitesi Samsun MYO, Atakum ilçesi Güzel Sanatlar Kampüsünde yapılacaktır. Dersler, resmi tatil günleri, 31 Aralık, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs tarihlerinde ve açıköğretim sınavlarının yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılabilecek tatil günlerinde yapılmayacaktır. Bu kapsamda yüz yüze öğretimi yapılacak derslerle ilgili öğrencilerimiz ayrıntılı ders programlarını, derslerin yapılacağı binalarda, açıköğretim bürolarında ve ‘https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/ogrenme-ortamlari’ internet sayfasından öğrenebilirler.”






CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SINAVA YETİŞMELERİNE BÜYÜKŞEHİR ZABITASI YARDIMCI OLDU
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER BÜYÜKŞEHİR’LE YAZ BOYU YÜZMENİN KEYFİNİ YAŞIYOR
SEÇER: “BİZİM KAZANCIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU”
BAŞKAN YILDIZ’DAN YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ VE BAŞARI MESAJI
SEÇER: “ÇOCUKLARIMIZIN DAHA GÜVENLİ BİR GELECEKTE YAŞAMALARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ

Mersin Haber ,Mersin