(Özel Haber) Otelde Dehşet Saçan İranlılar Kamerada

Beyoğlu’nda kız arkadaşlarını almak için bir otele gelen 2 İranlı dehşet saçtı. Oteli birbirine katan İranlılar’dan birisi, otel sahibinin hamlesiyle kalbinden bıçaklandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

04 Şubat 2015 Çarşamba, 21:34
(Özel Haber) Otelde Dehşet Saçan İranlılar Kamerada
-

Beyoğlu’nda kız arkadaşlarını almak için bir otele gelen 2 İranlı dehşet saçtı. Oteli birbirine katan İranlılar’dan birisi, otel sahibinin hamlesiyle kalbinden bıçaklandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz aylarda Beyoğlu’nda bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bıçaklı 2 İranlı kız arkadaşlarını almak için otele geldi. İranlıların bıçaklı olduklarını fark eden otel çalışanı, kız arkadaşlarını çağırmamakta ısrar etti. Bunun üzerine otel çalışanı ile İranlılar arasına tartışma çıktı. Çalışan, durumu otel sahiplerine bildirdi. Kısa sürede üst kattan inen otel sahipleri ile İranlı şüpheliler arasında arbede çıktı. İranlı, elindeki bıçağı otel sahibine saplamaya çalıştı. Bu sırada otel sahibinin bir anda yaptığı hamleyle İranlı şüpheli kalbinden bıçaklandı.
Çevredeki esnafın ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kalbinden bıçaklanan şüpheli hastaneye kaldırılırken otel sahipleri ve diğer şüpheli Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
OLAY ANI KAMERADA
2 İranlı şüphelinin dehşet saçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, İranlı 2 şüpheli otele geliyor. Bıçaklı şüpheliler bir süre resepsiyon çalışanıyla tartışıyor. Çalışan durumu otel sahiplerine bildiriyor. Otel sahipleri üst kattan inerek durma müdahale ediyor. Otel sahipleriyle şüpheliler arasında tartışma yaşanıyor. Bu sırada İranlı elindeki bıçağı masanın üzerine bırakıyor. Dışarıda durumu fark eden esnaftan biri içeri girerek arkası dönük olan şüphelinin üzerine atlayıp İranlıyı etkisiz hale getiriyor. Arkadaşının etkisiz hale getirildiğini fark eden diğer şüpheli masanın üzerindeki bıçağı alıp otel sahibine sağlamaya çalışıyor. Otel sahibi yaptığı hamleyle bıçağı İranlı şüphelinin kalbine saplıyor. Otel sahiplerinden diğeri ise eline girdiği sopayla İranlı şüphelilere vurmaya başlıyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Toroslar’da 300 Kadın Yoga Yaptı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN İSPANYA’YA TEKNİK ZİYARET
MERSİN’DE EMEKLİLER BÜYÜKŞEHİR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
BAŞKAN SEÇER, ‘MERSİN DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI
SES SANATÇISI SAİT YILDIZ ATAMAN, 16 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE İLE 20 ADET BEYAZ BASTON HİBE ETTİ
TARSUS'TA "İŞ ORTAMINDA ETKİLİ İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ” SÖYLEŞİSİ
TARSUS'TA ÇAVUŞLU VE PİRÖMERLİ GÖLETLERİNE 26 BİN YAVRU SAZAN BIRAKILDI

Mersin Haber ,Mersin