Misli.Com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde Mücadele Eden Msk Mersin Büyükşehir Belediyesi , Deplasmanda Depomaxx Haremspor İle Karşılaştı.

Carettalar maçı 91-73 gibi farklı sonuçla kazanarak zirvedeki yerini korudu.

20 Mart 2023 Pazartesi, 08:46
Misli.Com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde Mücadele Eden Msk Mersin Büyükşehir Belediyesi , Deplasmanda Depomaxx Haremspor İle Karşılaştı.
-

Maçın ilk periyoduna hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz, maçın kontrolünü eline aldı. Bu periyotta hem hücumda hem de savunmada istediklerini sahaya yansıtan Carettalar on sayılık bir fark ile ikinci periyoda 23-13 girdi.
İkinci periyotta oyunda dengeyi kuran ev sahibi ekip Haremspor istediği sayıları bulmaya başlasa da temsilcimiz bu periyotta da yüksek skor üreterek rakibiyle arasındaki farkı korumayı başardı. Maçın ilk yarısı 46-35 temsilcimizin lehine sonuçlandı.
Üçüncü periyoda etkili başlayan ev sahibi ekip Haremspor oldu. Pota altında müthiş mücadelelerin yaşandığı periyotta temsilcimiz özellikle dış şutlarda etkili olamayınca farkı arttıramadı.Ev sahibi ekip bu periyotta daha etkili gözükse de temsilcimiz son çeyreğe 64-58 önde girmeyi başardı.
Karşılaşmanın son periyodunda ağırlığını koyan ve kalitesini sahaya yansıtan Carettalar rakibinin guardını düşürdü ve bulduğu sayılarla farkı iyice arttırdı. Temsilcimiz son çeyrekte sergilediği müthiş performansla, son saniyeleri formaliteye dönüşen bu kritik karşılaşmayı 91-73 kazanarak zirvedeki yerini korudu .

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin