MESKİSPOR Sezonu Açtı

Mersin Süper Amatör Ligde Mücadele Eden Mersin Büyükşehir Belediye MESKİSPOR, 2018/2019 sezonunu açtı.

03 Ağustos 2018 Cuma, 14:07
G: 03.08.2018 - 14:08
MESKİSPOR Sezonu Açtı
-

Mersinli Ahmet Stadı’nda yapılan sezon açılışına MESKİ Genel Müdürü ve Mersin Büyükşehir Belediye MESKİSPOR Kulüp Başkanı Baha Günhan Güngördü, Futbol Şube Sorumlusu Çağrı Ünel ve Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Peker katıldı.
Antreman öncesi teknik ekip ve futbolcularla toplantı yapan MESKİSPOR Kulüp Başkanı Baha Günhan Güngördü takıma güvendiklerini ve başarılı bir sezon geçireceklerini ifade etti. Güngördü “2018-2019 sezonunu bugün itibariyle açmış bulunmaktayız. Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genç bir ekiple yeni sezona başlıyoruz. Süper amatörde mücadele eden bütün kulüpler yeni sezon için geçen sezona göre daha güçlendiler. Biz de teknik ekibimizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz ” dedi.
MESKİSPOR Teknik Direktörü Okan Küçük ise MESKİSPOR’a yakışır, hedefe giden bir kadro oluşturduklarını kaydetti. Küçük “Takımın başarılı bir sezon geçirmek sezonun startını verdik. Çok çalışarak Süper Ligde hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından futbolcular teknik direktör Okan Küçük yönetiminde düz koşu ile antrenmana başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular 2 saat çalışmanın sonundan ilk idman sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRESİ SONA EREN JANDARMA PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ
BÜYÜKŞEHİR, ULAŞIMDA TARSUS- ÇAMLIYAYLA YAZ DÖNEMİ UYGULAMASINI BAŞLATTI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
MERSİN'DE 1607 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NUN ORMANDA ŞENLİK OYUNU 2 BİN 812 ÇOCUĞA ULAŞTI
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’ GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TARSUS’TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KLİMA DENETİMİ
PARA ETMEYEN PATLICANLAR, HAYVANLARA KASA KASA YEM OLARAK DÖKÜLÜYOR
MERSİN’DE TIBBİ ATIKLAR GÜVENLE TOPLANIYOR VE BERTARAF EDİLİYOR

Mersin Haber ,Mersin