MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Bireysel Sulama Projesi için 14 milyon TL proje tutarıyla, 56 yatırımcıya %50 hibe desteği sağlandığını bildirdi.

23 Haziran 2025 Pazartesi, 14:14
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
-

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Bireysel Sulama Projesi için 14 milyon TL proje tutarıyla, 56 yatırımcıya %50 hibe desteği sağlandığını bildirdi.

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle: "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Bireysel Sulama Projesi için adım daha Atılarak   Toplam 14 milyon TL proje tutarıyla, 56 yatırımcımıza %50 hibe desteği sağlanıyor. Sözleşme imzalama süreci tüm hızıyla devam ediyor. Tarımda verimliliği artırmak ve su kaynaklarını etkin kullanmak için desteklerimiz sürecek"

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de Organik Ürün Satış Noktalarına Denetim
Mersin'de Yanan Elektrik Trafo Korkuttu
Tarsus’ta Büyükşehir Toplu Taşıma Aracında Bulunan Altın Sahibine Teslim Edildi
Kaymakam Avcı, Kan Bağışında Bulundu
Mersin'de 1 Araç Patladı, Diğer Lpg'li Araç Ise Alev Aldı
Mersin'de Ekmek Zammı İçin Toplantı Yapıldı
Mersin Jandarması Kesinlesmiş Hapis Cezası Olan 2 Şahısı Yakaladı
Milletvekili Kocamaz, Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Aydıncık’ta Yol Yenilendi, Vatandaş Memnun: "Çiçek Gibi Oldu!"
Büyükşehir Mersin’i İklim Krizine Karşı Hazırlıyor

Mersin Haber ,Mersin