
Mersin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Millet Bahçesinde "Uçurtma Şenliği" düzenlendi, çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında şenliğe Mersin Valisi Atilla Toros'un eşi Dudu İrem, Toros Hanımefendi'nin himayelerinde gerçekleşen uçurtma şenliği ile Akdeniz Millet Bahçesi coşkulu bir şenliğe ev sahipliği yaptı.
"Uçurtma Şenliği", geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve onların annelerini bir araya getirdi.
Etkinlik, 1 anaokulu, 10 ilkokul ve 2 ortaokuldan toplam 320 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler, özenle hazırladıkları ve kök değerlerimizi yansıtan uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu. Öğrencilerimizin anneleri de çocuklarının heyecanına ortak olarak unutulmaz anlar yaşadı.
Şenliğe katılan Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Zeyit Şener, İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Akdeniz İlçe Millî Eğitim Müdürü Saim Demir, İl Millî Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş, Akdeniz İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri de çocukların ve annelerinin coşkusuna ortak oldu. Gökyüzünde süzülen her bir uçurtma, sadece bir oyun değil, aynı zamanda birlik, beraberlik ve millî değerlerimize olan bağlılığın sembolü oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.