
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk dört gününde 2 bin 960 trafik kazası meydana geldiğini ve bu kazalarda ise 32 vatandaşın olay yerinde hayatını kaybettiğini 4 bin 817 vatandaşın ise yaralandığını bildirdi.
Bakan Yerlikaya, Kurban Bayramı’nda Emniyet ve Jandarma Trafik Ekiplerinin vatandaşlarımızın güvenliği için gerekli önlemleri aldığını denetimleri büyük bir hassasiyetle sürdürdürdüğünü kaydetti.
Bayram Tatilinin ilk 4 gününde Arefe, Cuma, Cumartesi, Pazar günü trafik ekipleri tarafından 1 milyon 912 bin 720 araç denetlendiğini kaydeden Bakan Yerlikaya, "Denetlemelerimiz işlem yapmak için değil, kazaları önlemek ve can kaybımızı sıfıra indirmek içindir. Trafik kurallarına uyalım, bayram sevincimize hüzün karışmasın. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.