Başkan Yılmaz; “Yeter Ki Çocuklarımızın Yüzü Gülsün”

Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz,  çocukların mutlu, sağlıklı ve güven içerisinde  yaşayacağı bir Toroslar hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

28 Mayıs 2019 Salı, 22:12
Başkan Yılmaz; “Yeter Ki Çocuklarımızın Yüzü Gülsün”
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
11 Ayın Sultanı Ramazan, Toroslar’da coşkuyla yaşanıyor. “Nerede o eski Ramazanlar” diyenlerin nostalji özlemini gideren ve her gün bir mahallede düzenlenen Toroslar’ın Ramazan Panayırı; bu kez de Çağdaşkent Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Özellikle çocukların Ramazan Ayı’nın atmosferini yaşadığı programda; İftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen Karagöz-Hacivat, tahta bacak ve animasyon gösterileri de çocuklara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşatırken, sema gösterisi eşliğinde sunulan tasavvuf musikisi de geceye ayrı bir renk kattı.
İftar sofrasında Çağdaşkent Mahallesi sakinleriyle orucunu açan Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, Ramazan’ın manevi atmosferini çocuklarda yaşatmak adına sadece iftar yemeği değil geleneksel Ramazan eğlencelerini de Toroslar halkıyla buluşturduklarını söyledi.
Gönül sofrasına katılan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Gönül sofrası diyorum çünkü Ramazan’ın güzelliklerini paylaşalım ve bir araya gelelim diye gönül soframızı kurduk. Sizler de teşrif ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan, birlik ve beraberlik demektir. Ramazan’da yakaladığımız bu güzelliklerin tüm yıla yayılmasını temenni ediyor ve bunun için çalışıyoruz” dedi.
Çocukların doyasıya eğlendiği etkinliklerin ardından “Sev Kardeşim” şarkısında sahneye çıkan Başkan Yılmaz, başka programlarda da bir araya geleceklerinin sözünü vererek, geleceğin teminatı çocuklara ve gençlere çok güvendiklerini söyledi. Başkan Yılmaz; “Sizin yüzünüz gülerse bizim de yüzümüz güler” dedi.
Mahalle sakinleri de insanları bir araya getiren, kültürel gelenek ve değerleri yaşatan böyle bir programı organize ettiği için Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek, bu programların devam etmesini dilediler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin