
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus'un Kurtuluş Savaşında cephede savaşan Kıdemli Başçavuş Ali Galip Arkan'ın oğlu olan Mehmet Turgut Arkan'ı (98) Evinde ziyaret etti.
1958 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından babası Ali Galip Turgut'u İstiklal Madalyası ile onurlandırilan Mehmet Turgut Arkan'ı Gaziler mahallesindeki evinde ziyaret ederek elini öptü, hayır duasını alarak, Kurban Bayramını da kutlayan Başkan Boltaç, gönüllere taht kurdu.
Tarsus'un sevilen amcası Mehmet Turgut Arkan'ı evinde ziyaret ederek, hem kurban bayramını kutladığını, hem de hatırını sorarak hasbıhal ettiğini söyledi.
Kuvayi Milliyeci Gazilerinden Mehmet Amcanın elini öperek gönül kazandığını dile getiren Başkan Boltaç şunları söyledi:
Başkan Boltaç, "Bayramlar, birliktir, vefadır, büyüklerimize hürmettir. Bu bayramda Kuvâ-yi Milliye Gazimiz Mehmet Arkan’ı ziyaret ederek ellerinden öptük, dualarını aldık. Bu toprakların özgürlüğü, onların destansı mücadelesiyle mümkün oldu. Nice bayramlara, sağlıkla ve huzurla" dedi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.