Başkan Yıldız: Gündemimiz Depreme Hazırlık Olmalı

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayınladı.

23 Nisan 2025 Çarşamba, 23:30
Başkan Yıldız: Gündemimiz Depreme Hazırlık Olmalı
-

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayınladı.

 

Başkan Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“İstanbul'da meydana gelen 6.2 şiddetindeki deprem hepimizi korkuttu. Depremin ardından İstanbul'da bir kaos havası olduğu haberlerini üzülerek alıyoruz. Öğrenciler yurtlarından çıkarıldı, insanlar evlerine giremiyor. Yemek, su, hijyen, geçici barınma alanı şimdiden kaosa neden oldu. Daha büyük bir deprem ve yıkımda olabileceklerin küçük bir özeti gibi. Bir kez daha gördük: Ne İstanbul, ne Türkiye büyük bir depreme hazır değil! İktidar yerel yönetimlerle, belediyelerle kavga etmek, seçilmiş başkanları tutuklamak, Kanal İstanbul gibi projelerle ülkemizi riske atmak, toplanma alanlarını otellere, AVM'lere açmak yerine bir an evvel deprem hazırlıklarını yapmalı.

 

“Yıllardır depremleri görmezden gelen iktidar bu kez deprem gerçeğini görmeli. Yerel yönetimlerle, belediyelerle birlikte hareket etmeli” diyen Başkan Yıldız, “ İstanbul depremi dolayısıyla şu an sokaklarda olan, tedirginlik yaşayan yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Başta yurtlardan çıkarılan öğrenciler olmak üzere evlerine giremeyen ve sokakta kalan yurttaşlarımızın sıkıntılarına duyarlı olması için ilgili bakanlıkları, AFAD ve Kızılay'ı daha aktif olmaya davet ediyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER, ÇOCUK BAYRAMI’NDA ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİNİ AĞIRLADI
ERDEMLİLİ ÇOCUKLAR ŞENLİKTE BULUŞTU
Başkan Yıldız: Gündemimiz Depreme Hazırlık Olmalı
REDES BÖLGE TOPLANTISI ADANA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAKAN YERLİKAYA "DEPREMİ YAŞAYAN HERKESE GEÇMİŞ OLSUN"
VALİ TOROS İLE EŞİ DUDU İREM TOROS, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILDI
TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN GEÇİCİ ÖĞRETİCİ ALIMI SINAVI
MİNİK MİSAFİR, JANDARMA KOLTUĞUNDA
ÇAMLIYAYLA'DA 23 NİSAN COŞKUSU
MERSİN'DE UÇURTMA ŞENLİĞİ

Mersin Haber ,Mersin