Başkan Gültak’tan, Yeni Yıl ve 3 Ocak Mesajları

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı yazılı mesajında, Mersinlilerin hem yeni yılını tebrik etti; hem de ‘Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98’inci yıldönümünü kutladı.

30 Aralık 2019 Pazartesi, 09:33
Başkan Gültak’tan, Yeni Yıl ve 3 Ocak Mesajları
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Gültak; mesajında; vatan toprağının ağır bir yokluk, ancak bir o kadar da büyük bir azim ve kararlılıkla işgal ordularından temizlendiğinin altını çizerek, “Milletimizin, Anadolu'nun her köşesinde yaktığı kurtuluş ateşi Mersin’e de sıçramış ve kurtuluş başarılmıştır. Bu zaferlerin ardında; aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun, istiklal ve hürriyete olan aşkı, inancı, cesaret ve fedakârlığı vardır” dedi.
Başkan Gültak; “Birinci Dünya Savaşı sonrası, tüm yurtta olduğu kentimiz Mersin’de de milletimiz, esarete asla boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya ispatlamış, bağımsızlık meşalesi 3 Ocak 1922’de, Mersin’de bir kez daha yakılmıştır. Aziz milletimiz eşsiz destanlarından birine daha imza atmıştır. Ülkemizi karıştırmaya çalışan terör örgütleri ve şer odakları bu eşsiz zaferlerden ders almalıdır. Türk milleti; ülkesi ve bayrağı için mücadele etmekten asla kaçınmayan, demokrasiyi benimsemiş onurlu bir millettir. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Mücadelesi sırasında canlarını feda etme pahasına bu güzel ülkeyi bizlere armağan eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Gültak’tan yeni yıl mesajı
Başkan Gültak; mesajının devamında, Mersinlilerin yeni yılını da kutladı. “Yeni yılın; ülkemize bolluk, bereket, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyen Gültak; “Gönül belediyeciliği şiarıyla, vatandaşlarımızla birlikte kentimizin ve ilçemizin geleceğini birlikte planlamaya, daha yaşanabilir, sağlıklı, düzenli ve temiz bir kent için hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2020 yılının, başta milletimiz olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diler; yeni yılda vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler dilerim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin