Akdeniz Yeni Parklar Kazanıyor, Mevcut Parklar Yenileniyor

Akdeniz Belediyesi; bir yandan ilçede parkların sayısını arttırırken, mevcut park ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını da plan ve program dâhilinde aralıksız gerçekleştiriyor.

29 Ocak 2021 Cuma, 13:36
Akdeniz Yeni Parklar Kazanıyor, Mevcut Parklar Yenileniyor
-

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların ortak kullandığı park ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde yeni bir parkın yapımına da başlayan ekipler, aynı mahallede Şehit Topçu Piyade Uzman Çavuş Mehmet Şahin Parkı’nı ise yeniledi.
Mevcuttaki parklar, bakım ve onarımdan geçiyor
Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda kuruyan ağaçların yerine yenilerini diken park ve bahçeler ekipleri; Yaşar Kemal ve Servi Parkı ile diğer birçok parkta bulunan ve zaman içinde eskiyen çöp kovalarını da yenileri ile değiştirdi. Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda da bakım, onarım ve tabela tadilatı yapan ekipler, parkların bank, oyun grupları ve spor aletleri ve aydınlatma ekipmanları ile su şebekelerini de yeniledi.
Akdam İlkokulu’nun bahçesi içine kamelya yerleştirilmesi için yer de hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı saha ekipleri, Akdeniz ilçe sınırlarında bulunan onlarca parkta da budama, temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.
Adanalıoğlu, Adnan Menderes, Gündoğdu, Huzurkent, İhsaniye, Karacailyas, Karaduvar, Müfide İlhan, Puğkaracadağ, Şevket Sümer ve daha birçok mahallede bulunan park ve yeşil alanları da elden geçiren görevli ekipler; belirledikleri plan ve program kapsamında ve vatandaşların talepleri doğrultusunda, yeni parkların yapımına; ayrıca mevcut park ve yeşil alanların her türlü bakım ve onarımına devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin