Akdeniz Belediye Meclisi Kasım 2019 Ayı Toplantı Duyurusu

Akdeniz Belediye Meclisi 5 Kasım 2019 Salı günü 1. dönem 7. toplantı 1. Birleşiminin 1. oturumunu yapacak.Meclis Gündemi:

04 Kasım 2019 Pazartesi, 13:14
Akdeniz Belediye Meclisi Kasım 2019 Ayı Toplantı Duyurusu
-

1-Yoklama.
2-Bir önceki birleşim tutanak özetinin okunması.
3-Belediye Meclis Başkanı ve Üyelerine; 2020 yılında Meclis ve Komisyon toplantılarına katıldıkları her gün için ödenecek Huzur Hakkı miktarının tespit edilmesine ilişkin teklifin görüşülmesi.
4-2020 yılı Nisan ayı içerisinde yapılacak olan 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivaline Belediyemizce yapılacak olan maddi desteğin belirlenmesi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
5-Destek Hizmetleri Müdürlüğünün 5393 sayılı Belediye Kanunun 67.Maddesi hükmü uyarınca yıllara sair taşıt kiralama işlemi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
6-Mülkiyeti TCCD Genel Müdürlüğüne ait olan Nusratiye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 953 ada, 40 ve 41numaralı parsellerin yaklaşık 12.000,00 m2 lik kısmının “park, spor alanı” olarak kullanılmak üzere kiralanması için Belediye Başkanı Sn. Mustafa Muhammet GÜLTAK’a protokol ve sözleşmeleri imzalaması hususunda yetki verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
7-Çukurova Kalkınma Ajansının mali ve teknik destek programlarına başvuru yapmak, başarılı olması halinde sözleşme imzalamak ve projeleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Sn. Mustafa Muhammet GÜLTAK’a yetki verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
8- Mülkiyeti Belediyemize ait olan Camişerif Mahallesi 5 pafta, 226 ada, 4 nolu 195,50 m2 yüzölçümündeki parselde bulunan binamızın;2009 ile 2019 yılları arasında Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına yapılan 10 yıl süreli tahsis protokolü 01 Kasım 2019 tarihinde biteceğinden, Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına (10) yıl süre ile yeniden protokolle tahsisine ilişkin teklifin görüşülmesi.
9-İlçemiz sınırlarında bulunan Mesudiye Mahallesi 5112 sokağa, Şehit Uzman Çavuş Mustafa KORKMAZ isminin verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
10-Yeni Mahalle Fasih Kayabalı Caddesi ile 5319 Sokak arasında kalan Manolya Parkı olarak geçen parka Şehit Üsteğmen Emrah ŞAHİN isminin verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesi.
11-Belediyemizde yapılan Atama ve Görevlendirmeler ile ilgili Belediye Meclisinin bilgilendirilmesi.
12-Temenni ve öneriler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin