AKBELEN MAHALLESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ, 23 NİSAN'DA AÇILACAK

oroslar Belediyesi, ilçede gündüz bakımevlerinin sayısını artırarak okul öncesi eğitime ve çalışan annelere katkı sağlamaya devam ediyor. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, seçim sürecinde yurttaşlara çocuk gündüz bakımevleri ve kreşler açacakları sözünü vermişti.

21 Nisan 2025 Pazartesi, 16:59
AKBELEN MAHALLESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ, 23 NİSAN'DA AÇILACAK
-

Toroslar Belediyesi, ilçede gündüz bakımevlerinin sayısını artırarak okul öncesi eğitime ve çalışan annelere katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, seçim sürecinde yurttaşlara çocuk gündüz bakımevleri ve kreşler açacakları sözünü vermişti. İlki Osmaniye Mahallesi’nde hizmete açılan Gündüz Bakımevi’nin ikincisi Akbelen Mahallesi’ne kazandırıldı.

 

Koray Aydın Stadı’nın yanında yapımı tamamlanan ve 36-72 aylık çocuklar için hazırlanan Gündüz Bakımevi’nin açılışı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirilecek.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Toroslar’da coşkuyla kutlanacak.

 

23 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’da Akbelen Mahallesi’ndeki Koray Aydın Stadı’nda Gündüz Bakımevi’nin açılışı ile başlayacak olan kutlamalar, Gündüz Bakımevi öğrencilerinin sahne gösterisi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Umut Işığı Çok Sesli Çocuk Korosu, Uçurtma Şenliği, Seramik, Ebru ve çeşitli etkinliklerle taçlanacak.

 

“23 Nisan’da Evlatlarımıza Güzel Bir Hediye Vermek İstedik”

 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, 23 Nisan’da tüm çocukları ve yurttaşları Gündüz Bakımevi’nin açılışına ve etkinliklere davet etti.

 

İmkanları doğrultusunda Gündüz Bakımevi sayısını artırmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Yıldız, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda evlatlarımıza güzel bir hediye vermek istedik. İlçemize kazandırdığımız ikinci Gündüz Bakımevi, 23 Nisan’da Akbelen Mahallemizde hizmete başlayacak.  Çocuklar güvenli, sağlıklı, eğlenceli bir ortamda uzmanlarımız eşliğinde vakit geçirecek, annelerin babaların gözü arkada kalmayacak” dedi.

 

Toroslar Belediyesinin Gündüz Bakımevinde, uzman eğitmenler eşliğinde, 08.00-17.00 saatleri arasında eğitimler verilecek. 128 öğrenci kapasiteli tesiste; 8 derslik, 1 uyku odası, yemekhane, kız, erkek tuvalet, oyun alanı ve yönetim odası yer alıyor.

Gündüz Bakımevleri’ne kayıt yaptırmak isteyen aileler, 0324 404 01 11 numaralı telefondan yetkililerle görüşerek bilgi alabilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’LE KURBAN KESİMİ HEM HİJYENİK HEM ÜCRETSİZ
Büyükşehir ilaçlama birimi ekiplerinden Bayramda da yoğun mesai
Mersin’de Kurban Bayramı Namazı Edâ Edildi
JANDARMA BAYRAM TRAFİĞİNDE GÖREV BAŞINDA
BÜYÜKŞEHİR, ‘ÇEVRE HAFTASI’ KAPSAMINDA FARKINDALIK ETKİNLİKLERİNE BAŞLADI
İNSU, KOCAHAMZALI, EMİRLER VE ÇAVAK MAHALLELERİNE YENİ İÇME SUYUNA KAVUŞTU
BAŞKAN KOÇAK, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİTLERİN ANISINA KURBAN KESTİRDİ
BAŞKAN SEÇER, CHP AİLESİ İLE BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN SEÇER, BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ, PROTOKOLLE BAYRAMLAŞTI

Mersin Haber ,Mersin