AK Partili Vekilin Yeğeni El Bab'da Şehit Oldu

El Bab'da DEAŞ'la yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Furkan Yayla'nın cenazesi memleketi Giresun'a getirildi.

13 Şubat 2017 Pazartesi, 10:05
AK Partili Vekilin Yeğeni El Bab'da Şehit Oldu
-

El Bab'da DEAŞ'la yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Furkan Yayla'nın cenazesi memleketi Giresun'a getirildi. Şehidin, AK Parti Gresun Milletvekili Cemal Öztürk'ün akrabası olduğu ortaya çıktı.

Ordu-Giresun Havalimanına askeri uçakla getirilen şehidin naaşını kuzeni ve AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Özürk, annesi Hülya Yayla, babası Etem Yayla, Giresun Valisi Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş karşıladı.

ŞEHİDİN NAAŞI MEMLEKETİNE ULAŞTI

Bekar ve 25 yaşında olan şehit Teğmen Yayla'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, Gaziantep'ten havalanan askeri uçakla Ordu-Giresun Havaalanına getirildi. Aynı uçakla gelen şehidin emekli polis memuru babası Etem ve annesi Hülya Yayla'yı havaalanında bekleyen yakınları teselli etti. Şehidin cenazesi Görele Devlet Hastanesi morguna götürülmek üzere konvoy eşliğinde yola çıktı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ANNELER GÜNÜ TOROSLAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI
TARSUS ÇAMALAN'DA ORMAN YANGINI
KAYMAKAM VELİ AVCI VE EŞİ ASYA AVCI'DAN, HAYIRLI VE ZEYNEP TEYZE'YE ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ
TARSUS İCRA MÜDÜRÜ ÖNDER ŞAHİN EMEKLİYE AYRILIYOR
MERSİN'DE "ORMAN BENİM" ETKİNLİĞİ
Kaza da Yaşamını Yitiren Yiğit Turan Tarsus'ta Davul Zurnayla Uğurlama
BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'TA UNUTULMAZ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN EMEKLİLERE SAĞLIKLI YAŞAM DESTEĞİ
TADEKA’DA “HİÇ” ADLI RESİM VE AHŞAP SERGİSİ
BÜYÜKŞEHİR, “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET GÜNÜ”NDE VATANDAŞLARI DOĞADA BULUŞTURDU

Mersin Haber ,Mersin