ANNELER GÜNÜ TOROSLAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Toroslar Belediyesince Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik dolu dolu geçti, her yaştan, her kesimden kadınlar ve çocuklar gönüllerince eğlendi.

11 Mayıs 2025 Pazar, 08:02
ANNELER GÜNÜ TOROSLAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI
-

Toroslar Belediyesince Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik dolu dolu geçti, her yaştan, her kesimden kadınlar ve çocuklar gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Annelerimizi takvimler hatırlatıyor ama onların sevgisi her gün yanımızda” diyerek Anneler Günü’nü kutladı.

 

Toroslar Belediyesi, Anneler Günü’nü rengarenk ve coşku dolu bir etkinlikle kutladı. 68’liler Barış Ormanı’nda düzenlenen programa yüzlerce kadın ve çocuk katıldı.

 

Kadınlar, Anneler Günü’nde hem piknik yaptı hem de eğlenceli etkinliklerle günün tadını çıkardı. Sabah erken saatlerde başlayıp akşama dek süren programda, üretici kadın stantlarından ritim grubu gösterilerine, palyaçolardan yüz boyama ve sosis balon etkinliklerine kadar pek çok renkli aktivite yer aldı.

 

Anne-çocuk bileklik atölyesi, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi ve tematik fotoğraf panoları ile katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

 

Misafirlere Toroslar Belediyesi serasında üretilen çiçek dağıtıldı. Halat çekme yarışı ve dart turnuvası da büyük ilgi gördü.

 

Etkinlikte konuşan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız şunları söyledi:

 

“Anneler Günü etkinliğimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, şeref verdiniz. Maalesef bizde hep böyle oluyor; kıymet verdiğimiz şeyleri ancak belirli takvim sayfalarına göre anlıyoruz. Oysa her birimiz biliyoruz ki, dünyada bizi en çok anlayan kişi bizim annemizdir. Çoğu zaman onların kıymetini ya kaybettiğimizde ya da çok uzak kaldığımızda anlıyoruz. Bu çerçevede, hepimiz için en kıymetli olan, kıymetini bilmesek de mutlaka bir gün anlayacağımız tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.”

 

Etkinliklerde çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlenen kadınlar, kendilerine özel olarak düzenlenen bu program için Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a teşekkür etti.

 

Renkli görüntülere sahne olan kutlama, katılımcıların mutluluk dolu anılarıyla sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS'UN EŞİ DUDU İREM TOROS'TAN HUZUREVİ ZİYARETİ
KAYMAKAM AKYÜZ, ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE ŞEBİT ANNELERİNE ZİYARET
MERSİN'DE KAZA: 4 AĞIR YARALI
VALİ TOROS, ŞEHİT ANNE VE EŞLERİ İÇİN DÜZENLENEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ÇÖLYAK HASTASI YURTTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA DENİZ KEYFİ VE MÜZİK DOLU BİR GÜN
Vali Toros'tan Anneler Günü Mesajı
Tarsus ve Çamlıyayla’da Kuvvetli Yağış Alarmı
Müftü Akçay’dan Anneler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
VALİ TOROS'TAN GÜVENLİK VE ASAYİŞ AÇIKLAMASI

Mersin Haber ,Mersin