Dışişleri Bakanlığı’ndan başsağlığı mesajı!

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ülke tanıtım gezisinde, askeri helikopterin kaza yapması sonucu hayatlarını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı. !

09 Mayıs 2015 Cumartesi, 01:03
Dışişleri Bakanlığı’ndan başsağlığı mesajı!
-

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan açıklamada, “Bugün Pakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından Gilgit-Baltistan bölgesine düzenlenen ve Büyükelçiler ile ailelerinin davetli olduğu bir ülke tanıtım gezisi için tahsis edilen üç askeri helikopterden birinin teknik arıza nedeniyle acil iniş sırasında yaptığı kazada, ilk belirlemelere göre helikopterin iki pilotuyla birlikte, Filipinler Büyükelçisi Domingo D. Lucenario Jr, Norveç Büyükelçisi Leif Larsen ile Malezya ve Endonezya Büyükelçileri’nin eşlerinin hayatlarını kaybettiği büyük üzüntüyle öğrenilmiştir.

Bu elim kazada hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz” denildi.

ONUR EMRE DURAK

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
JANDARMA’DAN SAHTE İÇKİ OPERASYONU
JANDARMADAN ENGEL TANIMAYAN ASKERLİK
BAŞKAN SEÇER, ‘KENT KATILIMI BULUŞMALARI’ KAPSAMINDA YÖRE DERNEKLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Tarsus'ta "Gıda Güvenilirliği ve Bilinçli Su Tüketimi Eğitimi" Düzenlendi
KONYA'DA 5,2 DEPREM, ANKARA'DA DA HİSSEDİLDİ
MERSİN'E 135 YENİ SAĞLIK ÇALIŞANI ATAMASI
MERSİN’DE OTOYOL JANDARMASINDAN SİVİL TRAFİK DENETİMİ
VALİ TOROS, “AİLEMİZ GELECEĞİMİZ” TEMASIYLA “15 MAYIS AİLE GÜNÜ” FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
MERSİN'DE GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI
BOZYAZI'DA ORTAOKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI

Mersin Haber ,Mersin