MHP Adayı Tarkan Akıllı "Türk Çiftçisi MHP İle Altın Çağını Yaşayacak "

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Manavgat Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Tarkan Akıllı, 8 Haziran’da Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını dile getirdi. MHP iktidarında Türk çi..

27 Nisan 2015 Pazartesi, 14:08
MHP Adayı Tarkan Akıllı "Türk Çiftçisi MHP İle Altın Çağını Yaşayacak "
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Manavgat Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Tarkan Akıllı, 8 Haziran’da Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını dile getirdi. MHP iktidarında Türk çiftçisinin ekonomik yönden gelişeceğini ve dünyayla rekabet edebilir duruma geleceğini kaydeden Tarkan Akıllı, “2002’ye kadar Türkiye’nin dünyanın kendi kendine yeten 7 ülkesinden biri olarak kabul ediliyordu. Şimdi ise amiyane tabirle söylüyorum, hayvanlara verecek otu bile yurt dışından ithal ediyoruz. Bizim böyle bir durumu kabul etmemiz mümkün değil” dedi.
Türk çiftçisinin iktidarın uyguladığı ekonomik politikalar nedeniyle üretim alanlarını terk ettiğini ifade eden Akıllı “Mazot, ilaç tohum gibi girdi maliyetleri çok yükseldiğinden üretim alanlarında ekim yapılamadığı için vatandaşlarımız pazarlarda sebzeye meyveye daha yüksek para ödüyor. MHP iktidarında üreticinin maliyetleri düşecek ve pazarlardaki tezgahlarda ithal ürünler yerine yerli ürünleri yer alacak. Tarımda verimsiz aile işletmeciliğinden, modern esaslara göre faaliyet gösteren işletmeciliğe dönüşüm sağlanacak ve çiftçilerimizin toplumsal refah ve çağdaş hayat şartlarından hak ettikleri payı almaları temin edilecektir” diye konuştu.
Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin’de, kurum olarak Tarkan Akıllı’nın milletvekili adaylığına çok sevindiklerini belirterek "En azından Manavgat’tan TBMM’de bir milletvekilimiz daha fazla olacak. Çiftçilerimizin yaşadığı sorunları gündeme getirme fırsatı olacak” dedi.
Görüşme hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘7. LAVANTA HASAT ŞENLİĞİ’NE KATILDI
“Uluslararası toplum KKTC’yi tanımalı”
LGS TERCİHLERİNDE SON GÜN 24 TEMMUZ
TARSUS'TA LGS TERCİH DANIŞMANLIK MASASI KURULDU
Aşure Günü'nün Bereketi Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Yaşandı
Tarsus'ta ki kazada Emel Kaplan yaşamını yitirdi
TARSUS'TA FECİ KAZA :1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI
Tarsus’ta 30 Mahallede Su Kesintisi Uygulanacak
Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu İçin Protokol İmzalandı
BÜYÜKŞEHİR’İN TOROSLAR’DA HAYATA GEÇİRDİĞİ KAMPÜS’TE ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Mersin Haber ,Mersin