Anne Ve Kızına Hazin Tören

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi çalışanı Mübeyyen Çetin ve annesi Beytiye Çetin, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 14:33
Anne Ve Kızına Hazin Tören
-

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi çalışanı Mübeyyen Çetin ve annesi Beytiye Çetin, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.
Kazanın ardından Osmaneli’nden Eskişehir’e nakledilen cenazeler, yapılacak tören için bugün öğle saatlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracı ile Reşadiye Camii’ne getirildi. Cami avlusunu dolduran kalabalık arasındaki Çetin ailesi, aralarında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da bulunduğu cenazeye katılanların taziyelerini kabul etti. Namaz öncesi imam, vatandaşlardan helallik aldı. Öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazanın ardından Mübeyyen Çetin ve annesi Beytiye Çetin’in cenazeleri, gözyaşları arasında defnedilmek üzere Seyitgazi Mezarlığı’na götürüldü.
İstanbul’a ziyarete gittikleri oğullarının yanından Eskişehir’e doğru yola çıkan Yaşar Çetin idaresindeki 26 RL 155 plakalı araç, dün Adapazarı-Osmaneli karayolunda bariyerlere çarpmış, kazada, şoför Yaşar Metin’in eşi Mübeyyen Çetin (46) ile annesi Beytiye Çetin (84) ağır şekilde yaralanmışlardı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldıkları Osmaneli Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetmişlerdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘7. LAVANTA HASAT ŞENLİĞİ’NE KATILDI
“Uluslararası toplum KKTC’yi tanımalı”
LGS TERCİHLERİNDE SON GÜN 24 TEMMUZ
TARSUS'TA LGS TERCİH DANIŞMANLIK MASASI KURULDU
Aşure Günü'nün Bereketi Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Yaşandı
Tarsus'ta ki kazada Emel Kaplan yaşamını yitirdi
TARSUS'TA FECİ KAZA :1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI
Tarsus’ta 30 Mahallede Su Kesintisi Uygulanacak
Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu İçin Protokol İmzalandı
BÜYÜKŞEHİR’İN TOROSLAR’DA HAYATA GEÇİRDİĞİ KAMPÜS’TE ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Mersin Haber ,Mersin