‘Bu Topraklara Vefa Borcum Var'

Ak Parti Çanakkale 1’nci sıra Milletvekili Adayı Bülent Turan, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Turan, "Bu topraklara vefa borcum var. Ben Çanakkale’liyim bunu tartışmam” dedi.

21 Nisan 2015 Salı, 15:40
‘Bu Topraklara Vefa Borcum Var'
-

Ak Parti Çanakkale 1’nci sıra Milletvekili Adayı Bülent Turan, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Turan, "Bu topraklara vefa borcum var. Ben Çanakkale’liyim bunu tartışmam” dedi.
Truva Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısına Ak Parti İl Başkanı Erdener Can, Kadın Kolları Başkanı Saime Çetin Aydoğan, Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan ve partililer katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti 1’nci sıra Milletvekili Adayı Bülent Turan, “Dünyayı da gezsem mezarımın olacağı yer Çanakkale. Makamların gelip geçici olduğunu en iyi bilenlerdenim. 7 Hazirandan sonra MHP ve CHP ile ortak paydalarda Çanakkale için çalışacağız. Diğer adaylara üslup konusunda yanlış davranmayacağım” dedi.
Erzurum Belediyesiyle görüştüğünü belirten Bülent Turan, 30 şişme oyun grubu istediklerini ve söz aldıklarını belirtti. Turan, “30 şişme oyun grubu geldiğinde parti ayırt etmeksizin CHP, MHP ve AK Partili belediyeleri arayarak kimlerin ihtiyacı olduğunu öğrenip, onlara ulaşmasını sağlayacağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mehmet Daniş’le birlikte birinci yarıyı bitirdik. Biz, bayrağı 2’nci yarıda devir aldık. Allah utandırmasın” diye konuştu. Ak Parti Milletvekili Adayı Bülent Turan, Bursa’dan Çanakkale’ye küçük uçak seferleri düzenleyerek ulaşımı 20 dakikaya indirmek istediklerini söyledi. Turan, bunun için çalışma yapacaklarını, projenin uygulanabilirliği olması halinde ise startı vereceklerini belirtti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA 5. LAVANTA ŞENLİĞİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMI TOPLANTISINA KATILDI
ÇÖP EVE MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Toroslar’da 300 Kadın Yoga Yaptı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN İSPANYA’YA TEKNİK ZİYARET
MERSİN’DE EMEKLİLER BÜYÜKŞEHİR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
BAŞKAN SEÇER, ‘MERSİN DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI

Mersin Haber ,Mersin