İl Sağlık Müdürü Küçükkendirci'den Kahvehane Ziyareti

Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Akşehir ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların sağlık hizmetleri ile ilgili görüş ve düşüncelerini almak için kahvehaneleri ziyaret etti.

20 Nisan 2015 Pazartesi, 14:02
İl Sağlık Müdürü Küçükkendirci'den Kahvehane Ziyareti
-

Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Akşehir ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların sağlık hizmetleri ile ilgili görüş ve düşüncelerini almak için kahvehaneleri ziyaret etti.
Kahvehanede karşılarında İl Sağlık Müdürünü gören vatandaşlar kısa bir şaşkınlığın ardından Küçükkendirci’ye yaşadıkları sağlık sorunlarını ve taleplerini iletti. Yeni yapılan Akşehir Devlet Hastanesi ve ilçeye verilen yeni ambulanslar için teşekkür eden Hüseyin Öztekin isimli vatandaş, “Sağlık Müdürünü kahvehanede görünce hem şaşırdım, hem de sevindim, yöneticilerimiz her zaman halkın arasında olmalı, sağlık hizmetlerinden çok memnunuz, Akşehir’e yakışan çok güzel bir hastanemiz ve yeni ambulanslarımız oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
Vatandaşların sağlık hizmetleri ile ilgili düşüncelerinin genel olarak pozitif olmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Küçükkendirci, “Sağlık hizmeti insan eliyle, insana verilen bir hizmet o yüzden yaşanan aksaklıklarda var, bizim işimiz de bu aksaklıkları ortadan kaldırmak. Ziyaretlerimiz genişleyerek devam edecek, halkımızın verdiğimiz hizmetlerle ilgili düşünceleri bizim için çok önemli, bu nedenle vatandaşlarımızın bize gelmelerini beklemeden biz onlara gideceğiz ve yaşadıkları sorunları çözmek için gerekli tüm çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE KANALDA CANSIZ ERKEK BEDEN BULUNDU
MERSİN'DE ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE TOPLANTISI
Tarsus Tarım Kampüsünde Üzüm Hasadı Coşkusu
TARSUS OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ VALİ TOROS BAŞKANLIĞI’NDA TOPLANDI
Mersin’e 168 sağlık personeli atandı
VELİLER, SERVİSLERİ CEPTEN TAKİP EDEBİLECEK
MERCAN BİLİM MERKEZİ İLÇE İLÇE DOLAŞIP BİLİM MERAKLILARINA ULAŞIYOR
TARSUS REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ'NE İNCELEME ZİYARETİ
BAKAN YARDIMCISI GÜMEN, MERSİN'DE
YERLİKAYA : "KONYA DEPREMİNDE HER HANGİ BİR OLUMSUZ BİR DURUM YAŞANMADI"

Mersin Haber ,Mersin