Gazipaşa Mahallesi Taziye Evi Temeli Atıldı

Mersin’in Tarsus ilçe belediyesi tarafından arsası bağışlanan ve hayırseverler tarafından yapılacak olan Gazipaşa Mahallesi Taziye Evi’nin temeli törenle atıldı.

16 Nisan 2015 Perşembe, 17:20
Gazipaşa Mahallesi Taziye Evi Temeli Atıldı
-

Mersin’in Tarsus ilçe belediyesi tarafından arsası bağışlanan ve hayırseverler tarafından yapılacak olan Gazipaşa Mahallesi Taziye Evi’nin temeli törenle atıldı.
Belediye Başkanı Şevket Can, taziye evleri ile insanların bir araya geleceklerini, acılarını paylaşacaklarını, temiz ve hijyenik bir ortamda taziyelerini kabul edeceklerini söyledi. Can, “Kentimizde çok sayıda taziye evi projesini hayata geçireceğiz, bu projenin ilkini Gazipaşa Mahallesi’nde yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlerin hangi dinden, hangi ırktan, hangi milletten, hangi memleketten olduğu önemli değil, belediye olarak hemşehrilerimizin Tarsus’ta yaşaması bizler için yeterlidir. İkametgahı Tarsus’ta olan bütün hemşehrilerimiz olarak aynı suyu içiyoruz, aynı havayı teneffüs ediyoruz. Yeter ki biz bir olalım, beraber olalım, dost olalım, kardeş olalım Allah’ın izni ile bizlerde belediye olarak ayrım yapmadan, ayırmadan hangi mahallemize, hangi köyümüze ne hizmet gerekiyorsa Cenab-ı Allah’ta bizlere yapmayı nasip etsin diyorum” dedi.
Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ise, “İnşallah bu bir başlangıç olur ve bunların sayısı artar, ilçemizin her yanına yayılır. İlçemiz çok güzel bir yer, Türkiye’mizin göz bebeği. Tarsus Türkiye’nin dört bir yanından göç alan, farklı kültürlerden insanları bağrında barındıran, onlara iş, aş sunan bir ilçemiz. İlçemizde bu birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek etrafımıza örnek olmak zorundayız” diye konuştu.
Tarsus Müftülüğü vaizlerinden Mikail Tayşanlı’nın yaptığı dua ve kesilen kurbanın ardından Tarsus Belediyesi Gazipaşa Mahallesi Taziye Evi’nin temeli törenle atıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
AKDENİZ'DE KÜLTÜR'DEN SANAT'A, YAZ KURSLARINA YOĞUN İLGİ
2 Milyon 845 Bin 632 Araç Denetlendi
MESKİ, ALTERNATİF KAYNAK ÇALIŞMALARIYLA VATANDAŞLARI KESİNTİSİZ SUYA KAVUŞTURUYOR
Mersin Erdemli’de Motosikletin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti
36 İLDE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONUNDA 22 ORGANİZATÖR İLE 393 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
TARSUS SUCULAR MAHALLESİ’NE ÜZÜM SIKMA MAKİNESİ TESLİM EDİLDİ
MERSİN’DE YAZ COŞKUSU BÜYÜKŞEHİR’İN ‘YAYLA ŞENLİKLERİ’ İLE BAŞLADI
Mezitli Akdeniz Mahallesi’nde Motosiklet Kazası: 1 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Bor Yağları ile CNC Tezgâhlarınızda Uzun Ömürlü Soğutma Performansı Sağlayın
Müftü Yığman :"Tarihi Yerler, Hem Kültürel Hem de Dinî Miras Açısından Korunmasının Büyük Önem Taşıyor"

Mersin Haber ,Mersin