Didim'de Turizm Haftasında Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Okullar arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Milet Müzesinde düzenlenen etkinlikle verildi.

16 Nisan 2015 Perşembe, 14:15
Didim'de Turizm Haftasında Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı
-

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Okullar arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Milet Müzesinde düzenlenen etkinlikle verildi.
15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Okullar arasında düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Milet Müzesi bahçesinde düzenlenen ödül töreni öncesinde Didim Ziraat Odasınca hazırlanan kahvaltı standında gelen konuklara ikramlara bulunuldu. Ödül törenine Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan vekili Metin Destici, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir ile kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.
Ödül töreninde konuşan Didim Kaymakamı İskender Yönden etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, “Bu etkinlikte emeği geçen Esnaf Odasına ve Ziraat Odasına teşekkür ediyorum. Dereceye giren öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.
Didim Belediye başkanı A. Deniz Atabay ise başarıyı giren öğrencilere tebrik ederek, “Turizm haftasında bizlere ev sahipliği yapan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odasının sponsorluğunda bu yıl dereceye giren öğrencilere İlçe protokolü üyelerinde Bisiklet ile tablet dağıtıldı. Törenin ardından Milet Müzesi gezildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRESİ SONA EREN JANDARMA PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ
BÜYÜKŞEHİR, ULAŞIMDA TARSUS- ÇAMLIYAYLA YAZ DÖNEMİ UYGULAMASINI BAŞLATTI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
MERSİN'DE 1607 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NUN ORMANDA ŞENLİK OYUNU 2 BİN 812 ÇOCUĞA ULAŞTI
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’ GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TARSUS’TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KLİMA DENETİMİ
PARA ETMEYEN PATLICANLAR, HAYVANLARA KASA KASA YEM OLARAK DÖKÜLÜYOR
MERSİN’DE TIBBİ ATIKLAR GÜVENLE TOPLANIYOR VE BERTARAF EDİLİYOR

Mersin Haber ,Mersin