“Şehrin Işıkları” İnegöl'de

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar İnegöl’de sergilendi.

01 Nisan 2015 Çarşamba, 12:10
“Şehrin Işıkları” İnegöl'de
-

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar İnegöl’de sergilendi.
Türkiye çapında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren birbirinden güzel 30 fotoğraf, İnegöl AVM’de sergilendi.
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını yapan UEDAŞ tarafından düzenlenen “şehir ve ışık” temalı fotoğraf yarışması sonunda açılan sergi büyük ilgi gördü. İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer ve Yenişehir İşletme Koordinatörü Mehmet Çıray sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.
“Hayatın her yerinde” sloganıyla hizmet veren UEDAŞ, gece ve ışığı konu alan fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getirmeyi hedefliyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, ŞEHİT ANNE VE EŞLERİ İÇİN DÜZENLENEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ÇÖLYAK HASTASI YURTTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA DENİZ KEYFİ VE MÜZİK DOLU BİR GÜN
Vali Toros'tan Anneler Günü Mesajı
Tarsus ve Çamlıyayla’da Kuvvetli Yağış Alarmı
Müftü Akçay’dan Anneler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
VALİ TOROS'TAN GÜVENLİK VE ASAYİŞ AÇIKLAMASI
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ
CENNET ANA ANAOKULUNDA ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI
ANNELER GÜNÜ TOROSLAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Mersin Haber ,Mersin