Bursa'da İntihar Etmek İsteyen Şahıs Korkunca Polisi Aradı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 50 metrelik inşaat vincine çıkarak intihar etmek isteyen şahıs, yüksekten korkunca polisi arayıp yardım istedi.

18 Mart 2015 Çarşamba, 10:13
Bursa'da İntihar Etmek İsteyen Şahıs Korkunca Polisi Aradı
-

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 50 metrelik inşaat vincine çıkarak intihar etmek isteyen şahıs, yüksekten korkunca polisi arayıp yardım istedi.
Olay, saat 07.00 sıralarında merkez Liman Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ş. (38) isimli şahıs, intihar etmek için 50 metrelik inşaat vincine çıktı. Daha sonra vazgeçip aşağı inmek isteyen S.Ş., yükseklik korkusundan dolayı 50 metre yükseklikte mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, S.Ş.’yi merdiven yardımı ile aşağı indirdi. Olay sırasında üşüyen vatandaşa, itfaiye eri kendi montunu giydirdi.
Tedavi için Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahsın alkollü olduğu iddia edildi. Şahıs daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'İN TURİZİMDE MARKA DEĞERİNİN ARTIRILMASI TOPLANTISI
MERSİN'DE ZABITA ARACI İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 YARALI
TARSUS ÜNİVERSİTESİ, 2025 MEZUNLARINI GURURLA UĞURLADI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATHİ ASFALT PROGRAMINI SERİ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR
VALİ TOROS'TAN TEKNOPARK TOPLANTISI
AŞIK MAHZUNİ ŞERİF, TADEKA’DA TÜRKÜLERİYLE ANILDI
MUT'TA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE TOPLANTISI
TARSUS'TA BOĞULMA OLAYLARINI ÖNLEME KOMİSYONU TOPLANDI
Başkan Sarı, " Mersin'e Modern Sanayi Sitesi Kurulması İçin Destek Bekliyoruz"
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, KURBANINI FİLİSTİNE BAĞIŞLADI

Mersin Haber ,Mersin