AŞIK MAHZUNİ ŞERİF, TADEKA’DA TÜRKÜLERİYLE ANILDI

Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değerler Katanlar Kurulu (TADEKA) binasında düzenlenen muhteşem programla anıldı.

21 Mayıs 2025 Çarşamba, 16:30
AŞIK MAHZUNİ ŞERİF, TADEKA’DA TÜRKÜLERİYLE ANILDI
-

Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Tarsus’a Değerler Katanlar Kurulu (TADEKA) binasında düzenlenen muhteşem programla anıldı.

 

TADEKA Müzik ve Sahne Sanatları Kurulu ile Tarsus Folklor Araştırma Derneği (TAFAD) işbirliğiyle gerçekleşen program yoğun katılımla gerçekleşti.

 

TAFAD halk müziği ekibinin, Mahzuni’nin unutulmaz eserlerini seslendirdiği “Aşık Mahzuni Şerif Anma Gecesi”nde katılımcılarda türkülere eşlik etti.

 

Müzik ve Sahne Sanatları Kurulu Sözcüsü Eren Kaya, TADEKA çalışmalarıyla ilgili bilgiler verip, TAFAD yönetici ve üyelerine teşekkürlerini iletti.

 

TAFAD Başkanı Melek Sezer Anıtoğlu ise böylesi bir anma programında yer aldıkları için oldukça mutlu olduklarını ifade ederek, herkese teşekkürlerini iletti.

 

Programın sonunda TAFAD üyelerinin seslendirdiği “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” türküsü hep birlikte söylendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN, ‘38. CADDE YENİ YOL AÇMA PROJESİ’ TAMAMLANDI
MERSİN'İN TURİZİMDE MARKA DEĞERİNİN ARTIRILMASI TOPLANTISI
MERSİN'DE ZABITA ARACI İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 YARALI
TARSUS ÜNİVERSİTESİ, 2025 MEZUNLARINI GURURLA UĞURLADI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATHİ ASFALT PROGRAMINI SERİ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR
VALİ TOROS'TAN TEKNOPARK TOPLANTISI
AŞIK MAHZUNİ ŞERİF, TADEKA’DA TÜRKÜLERİYLE ANILDI
MUT'TA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE TOPLANTISI
TARSUS'TA BOĞULMA OLAYLARINI ÖNLEME KOMİSYONU TOPLANDI
Başkan Sarı, " Mersin'e Modern Sanayi Sitesi Kurulması İçin Destek Bekliyoruz"

Mersin Haber ,Mersin