Mustafa Yılmaz ''SES Getirecek Projelere İmza Atacağım''

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yılmaz, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 7 Nisan’da aday listesinin açıklanacağını hatırlatan Yılmaz, milletvekili adayı gösterilmesi halinde “Düzce’yi mahalle mahalle dokuyacağım” dedi.

11 Mart 2015 Çarşamba, 14:43
Mustafa Yılmaz ''SES Getirecek Projelere İmza Atacağım''
-

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yılmaz, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 7 Nisan’da aday listesinin açıklanacağını hatırlatan Yılmaz, milletvekili adayı gösterilmesi halinde “Düzce’yi mahalle mahalle dokuyacağım” dedi.
Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yılmaz, çalışmalarında destek veren basına teşekkür amaçlı bir kahvaltı düzenledi. Basının desteği ile seçim çalışmalarını yürüttüğünü söyleyen Yılmaz, hedefinin aday listesinde yer almak istediğini belirtti, seçim sürecinden söz etti.
Yılmaz, “Temayül yoklaması ve genel merkezde mülakat yapıldı. Süreç devam ediyor. Bundan sonra alt komisyon eleme yaptıktan sonra üst komisyonun çalışmaları devam edecek. 7 Nisan’da aday listesi belli olacak. Hedefimiz bu listede ismimizin yer alması. Bu doğrultuda güzel çalışmalarımız var. Aday olursak inşallah sizlerin de desteği ile Düzce’mizi mahalle mahalle dokuyacağız. Bugün bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür etmek için bir araya geldik. Milletvekilliği görevine seçilirsem Düzce’nin sorunlarını özellikle sivil toplum örgütleri ile birlikte kamuoyunda ses getirecek hizmetlere imza atacağız” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS VE LGS KURSLARINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik
BAŞKAN BOLTAÇ,  "BAYRAMDA DA HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ"
MERSİN'DE SİLAHLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, BOZYAZI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MERSİN ATATÜRK PARKI SAHİLİNDE CANSIN BEDEN DENİZDEN ÇIKARILDI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANI SOFU, SEBİL'DE ESNAFLARA BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, KUVAYİ MİLLİYECİ GAZİLERİNDEN MEHMET TURGUT ARKAN'I EVİNDE ZİYARET ETTİ
KAYMAKAM V. ŞENER'DEN KURBAN SATIŞ YERLERİNİ ZİYARET ETTİ
İTFAİYE ERİ ADAYLARI PARKUR SINAVINA HAZIRLANIYOR

Mersin Haber ,Mersin