Bayındır Memur-Sen Çalışmalarını Sürdürüyor

Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Erkan Asya, sendikalarının AFAD, Karayolları ve Tapu Kadastro gibi kurumlarda çalışan personel ve üyeleri için gerekli bütün çalışmaları yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini açıkladı.

11 Mart 2015 Çarşamba, 09:37
Bayındır Memur-Sen Çalışmalarını Sürdürüyor
-

Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Erkan Asya, sendikalarının AFAD, Karayolları ve Tapu Kadastro gibi kurumlarda çalışan personel ve üyeleri için gerekli bütün çalışmaları yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini açıkladı.
Gerek toplumsal anlamda gerekse sendikal anlamda her türlü çalışmayı yaptıklarını vurgulayan Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Erkan Asya, genel anlamdaki mücadelelerinin toplumsal sorunlara duyarlılık göstermek olduğunu vurguladı. Asya, “Ülkenin huzuru ve barışı için çalışan ve inancımız önündeki tüm engellerin kaldırılması ile dertlenen ülkeye sivil bir anayasayı getirmek için çalışan bir sendikayız” diye konuştu.
Sendikalarının çalışanlarla ilgili prensipleri olduğuna dikkat çeken Asya, “Çalışanlarımız İle ilgili olarak cansiperane bir şekilde görevlerini yürüten AFAD çalışanlarının yıpranma payı ve AFAD tazminatını almak için cansiperane bir şekilde mücadele veren bir sendikayız. 4/C’li personelin kadroya geçmesiyle dertlenen sendikayız. Fazla mesai ücretlerinin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü çalışanlarına ödenmesiyle uğraşan sendikayız. Karayolları çalışanları büyük bir fedakarlıkla işlerini yaparken bizler de Karayolları Genel Müdürlüğü çalışanlarının seyyar görev tazminatlarının tam olarak ödenmesiyle uğraşan, ayrıca bakım trafik teknik görevlilerinin önüne engel olan ilgili genelgenin iptali ile uğraşan bir sendikayız. Görevde yükselme sınavlarını yapmayan kurumlarımızda sınav açılması için mücadele veren bir sendikayız. Uzaktan eğitimle lisans tamamlama programlarının kurumlarımızda hayata geçirilmesini sağlamaya çalışan bir sendikayız. Teknikerlerin 666 sayılı KHK ile ek ödemede yaşadıkları ekonomik kayıpları ortadan kaldırmayla uğraşan sendikayız. Sendikamız çağa ayak uyduran, değişime her an açık, dinamik, etkin ve şeffaf bir yapıya sahip büyük bir ailedir. Türkiye’nin lokomotif gücü olan tüm kurumlara hitap eden Bayındır Memur-Sen’liyiz, yetkili sendikayız. Gücümüze güç kat, gel katıl bize” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KURBAN KESİM ALANLARINDA KAPSAMI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Teşkilatı Bayramlaştı
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS VE LGS KURSLARINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik
BAŞKAN BOLTAÇ,  "BAYRAMDA DA HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ"
MERSİN'DE SİLAHLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, BOZYAZI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MERSİN ATATÜRK PARKI SAHİLİNDE CANSIN BEDEN DENİZDEN ÇIKARILDI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANI SOFU, SEBİL'DE ESNAFLARA BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, KUVAYİ MİLLİYECİ GAZİLERİNDEN MEHMET TURGUT ARKAN'I EVİNDE ZİYARET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin