Menderes'i Berlin Fuarında 'maskot Mandi' Tanıttı

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Turizm Fuar’ına İzmir’in Menderes ilçesi ’Maskot Mandi’ ile damga vurdu.

08 Mart 2015 Pazar, 16:57
Menderes'i Berlin Fuarında 'maskot Mandi' Tanıttı
-

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Turizm Fuar’ına İzmir’in Menderes ilçesi ’Maskot Mandi’ ile damga vurdu.
İlçenin turizm payını ve tanınırlığını arttırmak adına çalışmalar gerçekleştiren Menderes Belediyesi, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ITB Turizm Fuar’ında, ilçeyi tanıttı. Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan ITB Turizm Fuar’ına, Gümüldür Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi damgasını vurdu. Belediye, Maskot Mandi ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlarken, Mandi’ye fuar ziyaretçileri de büyük ilgi gösterdi.
Fuarın olumlu geçtiğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes’i hak ettiği noktaya taşımak istediklerini belirtti. Soylu, "İlçemizi hak ettiği noktaya taşımak için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Bu kapsamda başlattığımız fuar atılımlarına bir yenisini daha ekledik. Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen ITB Turizm Fuarı’na katılım sağladık. Her zaman olduğu gibi Mandi de fuarda bizimle oldu. Mandi’nin yanı sıra ilçemizi anlatan Menderes Şehir Rehberi ve Klaros Bilicilik Merkezi’nin tanıtım broşürlerini de ziyaretçilere aktardık. Menderesimiz’de ki boncuk ocaklarında üretilen nazar boncuklarını da fuar ziyaretçilerimize hediye ettik. Ziyaretçiler de fuar süresince standımıza büyük ilgi gösterdiler. Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere ilçemizi en iyi şekilde tanıttık” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
DOĞASEVERLERİN YENİ ROTASI: TARİHİ KİLİKYA YOLU OLDU
SAHİBINDEN KAÇAN KURBANLIK DANA KAMPÜSTE GÖRÜNTÜLENDİ
KULAK MAHALLESİNDE Kİ KAZA DA AĞIR YARALANAN SABAHATTİN YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ
Angus Yüklü TIR Devrildi, Hayvanlar Ormana Kaçtı
MERSİN ATATÜRK PARKINDA 50 KİLOLUL BALIK YAKALANDI
MERSİN'DE MOTORSİKLETLE, MİNİBÜS KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 AĞIR YARALI
BAYRAM TATİLİNİN 4 GÜNÜNDE 4 BİN 817 VATANDAŞ YARALANDI, 32 VATANDAŞ İSE HAYATINI KAYBETTİ
Tatil Bitti, Dönüş Başladı: Mersin Sahillerinde Tersine Göç Yoğunluğu
Tesadüfî Karşılaşma Hayat Kurtardı: Minik Caretta, Tatilcinin Duyarlılığıyla Kurtarıldı
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN TARSUS’TA MOBİL KESİM NOKTALARINDA SÜREKLİ İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Mersin Haber ,Mersin