
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile sağlıklı yaşam için yürüyüş yapıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile yapılan yürüyüşe, İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı ile üyeleri ve kadınlar katıldı.
Sağlıklı yürüyüş öncesi, konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı ve Sema Çiftçi, kadınlara karşı şiddete dikkat çekmek için bugün bir araya geldik umarız bir daha kadınlara şiddet son bulur dedi.
Konuşmaların ardından bir araya gelen kadınlar ellerindeki pankartlarla birlikte sağlıklı yürüyüş etkinliği kapsamında Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü önünden Faruk Çelik Spor Tesislerine kadar yürüyerek Tesiste Karaköprü Gençlik Merkezi Işıl Ademoğlu nezaretinde Jimnastik yaparak sonrasında davul zurna eşliğinde halay çekerek günlerini kutladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.