Kadınlar Günü'nü Kütüphanede Kutladılar

8 Mart Kadınlar Günü’nün Trabzon özelindeki en ilginç etkinlik, il kütüphanesinde oldu. Anneler derneği üyeleri, kız çocukları ile birlikte Ataparak’daki kütüphanede farkındalık oluşturmak için kadınlar gününü kutladılar.

08 Mart 2015 Pazar, 17:05
Kadınlar Günü'nü Kütüphanede Kutladılar
-

8 Mart Kadınlar Günü’nün Trabzon özelindeki en ilginç etkinlik, il kütüphanesinde oldu. Anneler derneği üyeleri, kız çocukları ile birlikte Ataparak’daki kütüphanede farkındalık oluşturmak için kadınlar gününü kutladılar.
Okuyan toplumun kadına olan bakışın çağdaş ve saygılı olduğunu belirten Anneler Derneği Başkanı Ziynet Şener, bu yılkı kutlamalarda sokağa ve meydanlara inmek yerine kütüphaneye gelerek dikkat çekmek istediklerini belirtti. Şener “ Okuyan, okuduğunu yorumlayan bir toplum kadına gerekli saygıyı gösterir. Toplumun nasıl ve ne şekilde olursa olsun okumasına dikkat çekmek için bu yıl kütüphaneye geldik. Çocuklarımız ile gelerek mesajımızı buradan vermek istedik. Anneler çocuklarınıza hiç ayırım gözetmeden kitap okutun, çocuklarınız ile kütüphaneye gelin çağrısı için de 8 Mart’ı kütüphanede kutlamaya karar verdik” dedi.
Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız da kadınların bu farklı kutlamasına katılarak kendilerine destek verdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KULAK MAHALLESİNDE Kİ KAZA DA AĞIR YARALANAN SABAHATTİN YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ
Angus Yüklü TIR Devrildi, Hayvanlar Ormana Kaçtı
MERSİN ATATÜRK PARKINDA 50 KİLOLUL BALIK YAKALANDI
MERSİN'DE MOTORSİKLETLE, MİNİBÜS KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 AĞIR YARALI
BAYRAM TATİLİNİN 4 GÜNÜNDE 4 BİN 817 VATANDAŞ YARALANDI, 32 VATANDAŞ İSE HAYATINI KAYBETTİ
Tatil Bitti, Dönüş Başladı: Mersin Sahillerinde Tersine Göç Yoğunluğu
Tesadüfî Karşılaşma Hayat Kurtardı: Minik Caretta, Tatilcinin Duyarlılığıyla Kurtarıldı
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN TARSUS’TA MOBİL KESİM NOKTALARINDA SÜREKLİ İLAÇLAMA ÇALIŞMASI
SEHİT ANNESİ FATMA DÖŞEYİCİ 'YE ZİYARET
TARSUS DOĞA PARKI, KURBAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Mersin Haber ,Mersin