Vergi Haftası'nda Defterdarlık Personelinden Esnaf Ziyareti

Ardahan İl Defterdar yardımcısı Metin Korkmaz, Vergi Müdürü Ali Er ile beraber vergi haftası dolaysıyla esnafa ziyaretlerde bulundular.

03 Mart 2015 Salı, 11:04
Vergi Haftası'nda Defterdarlık Personelinden Esnaf Ziyareti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ardahan İl Defterdar yardımcısı Metin Korkmaz, Vergi Müdürü Ali Er ile beraber vergi haftası dolaysıyla esnafa ziyaretlerde bulundular.
Ziyarette konuşan Ardahan’ın esnaflarından Turgay Yıldız, Vergi Haftasını, sağlıklı, sıhhatli, kazasız, belasız bir şekilde geride bırakmaları temennisinde bulunarak, "Vergideki adaletin tabana yayılması, vergilerin adil bir şekilde toplanması, ülkemizin menfaatlerinin en üst düzeye çıkması, toplumun refah düzeyinin artması hepimizin ortak kanaatidir. Bu vesile ile Vergi Haftanızı kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.
Ardahan Defterdar yardımcısı Metin Korkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vergi devletlerin egemenlik gücüne göre alınan en önemli gelir kaynağıdır. Devletlerin olmazsa olmazıdır. Tabii vergi alınırken adalet çok önemli. Basit bilinen değimi ile verginin çok kazanandan çok, az kazanandan az, kazanmayandan da vergi almamak adil olan bu. Ödeme gücü ilkesi, Anayasamızda öyle söyleniyor. Buna uygun olarak olabildiğince ilimizde vergiyi adaletli bir şekilde toplamayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRESİ SONA EREN JANDARMA PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ
BÜYÜKŞEHİR, ULAŞIMDA TARSUS- ÇAMLIYAYLA YAZ DÖNEMİ UYGULAMASINI BAŞLATTI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
MERSİN'DE 1607 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NUN ORMANDA ŞENLİK OYUNU 2 BİN 812 ÇOCUĞA ULAŞTI
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’ GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TARSUS’TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KLİMA DENETİMİ
PARA ETMEYEN PATLICANLAR, HAYVANLARA KASA KASA YEM OLARAK DÖKÜLÜYOR
MERSİN’DE TIBBİ ATIKLAR GÜVENLE TOPLANIYOR VE BERTARAF EDİLİYOR

Mersin Haber ,Mersin