Maçın ardından

Maçın ardından

03 Mart 2015 Salı, 23:12
Maçın ardından
-

Maçın ardından

- Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu: "Galatasaray'ı burada yenme şansımız yoktu"

(Görüntülü)

İSTANBUL - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Manisaspor'da teknik direktör Dilaver Mutlu, rakiplerini İstanbul'da yenme şanslarının olmadığını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mutlu, daha farklı da yenilebileceklerini ancak skoru 4-0'da tuttuklarını kaydederek, "Rakibimizin direkten dönen topları da var. Biz iyi mücadele ettik. Net pozisyonlarımız da vardı. Atabilseydik artı olurdu ama Galatasaray'ı burada yenme şansımız yoktu" dedi.

Bu karşılaşmaya iyi bir oyun ve iyi bir skor elde edebilmek için çıktıklarını dile getiren Mutlu, "Galatasaray ile aramızda seviye farkı var. Zaten Süper Lig'in lideri durumundalar. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Skor 0-0 iken kaçırdığımız bir gol fırsatı vardı. Onu atabilsek, direncimiz yükselebilirdi. Sahada 10 kişi de kalınca istediklerimizi yapamadık" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Mutlu sarı-kırmızılı ekiple yapacakları rövanş maçını kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Skor 1-0 da olsa önemli değil ama sahamızda kazanmak istiyoruz. Turu geçmek tabii ki zor. Galatasaray'a 5 gol atmak kolay değil" değerlendirmesinde bulundu.

Mutlu, kadrolarında yer alan ve Galatasaray'dan kiraladıkları futbolcu Oğuzhan Kayar'la ilgili, "Oğuzhan şu an bizde kiralık. Son dönemde iyi bir çıkışı da var. Sezon sonunda ne olur bilemiyoruz. Galatasaray verirse alırız. Ne olacağına onlar karar verecek" şeklinde konuştu.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus Müftülüğü’nden Öğrencilere Çorba İkramı
ÇAMLIYAYLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ ALİ DURMAZ'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
MERSİN'DE ‘ATIK MALZEMELER ’ SANATA DÖNÜŞTÜ
KAYMAKAM AVCI'DAN, TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA KURBAN BAĞIŞI
MÜDÜR EKİCİ'DEN, PROF. DR BALLI'YA "HAYIRLI OLSUN " ZİYARETİ
TARSUS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
TARSUS MEZARLIKKAR MÜDÜRÜ TEYFİK YILMAZ AMELİYAT OLDU
ÇAMLIYAYLA'YA 40 SANTİM DOLU YAĞDI, ARAÇLAR YOLDA KALDI
TARSUS İNŞAAT SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ'NCE HAZIRLANAN 56 PROJEYE TÜBİTAK'TAN DESTEK

Mersin Haber ,Mersin