MÜDÜR EKİCİ'DEN, PROF. DR BALLI'YA "HAYIRLI OLSUN " ZİYARETİ

Mersin İl Sağlık  Müdürü  Uzm. Dr. Mustafa Ekici,  Mersin Şehir Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yeni atanan Prof. Dr. Mehmet Ballı’ya hayırlı Olsun Ziyaretinde bulundu.

13 Mayıs 2025 Salı, 21:41
MÜDÜR EKİCİ'DEN, PROF. DR BALLI'YA "HAYIRLI OLSUN " ZİYARETİ
-

Mersin İl Sağlık  Müdürü  Uzm. Dr. Mustafa Ekici,  Mersin Şehir Eğitim Araştırma Hastanesi ne yeni atanan Prof. Dr. Mehmet Ballı’ya hayırlı Olsun Ziyaretinde bulundu.

Mersin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici,  Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Prof. Dr. Mehmet BALLI’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Sağlık Müdürlüğü’nün hizmet başkanları da eşlik etti.
Prof. Dr. Ballı’ya yeni görevinde başarılar dileyen İl Sağlık Müdürü Ekici, günün anısına “Ya Şafi” yazılı olan bir tablo hediye ederek, ilimizin ve ülkemizin en gözde sağlık hizmeti sunucularından olan hastanemizde yeni Başhekimimizle birlikte iyi olanı daha iyi ye taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, "İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLERİ SINIR YÖNETİMİ ÇALIŞTAY"INA KATILDI
BAŞKAN AVCI'DAN "14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ " MESAJI
Tarsus Müftülüğü’nden Öğrencilere Çorba İkramı
ÇAMLIYAYLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ ALİ DURMAZ'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
MERSİN'DE ‘ATIK MALZEMELER ’ SANATA DÖNÜŞTÜ
KAYMAKAM AVCI'DAN, TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA KURBAN BAĞIŞI
MÜDÜR EKİCİ'DEN, PROF. DR BALLI'YA "HAYIRLI OLSUN " ZİYARETİ
TARSUS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
TARSUS MEZARLIKKAR MÜDÜRÜ TEYFİK YILMAZ AMELİYAT OLDU
ÇAMLIYAYLA'YA 40 SANTİM DOLU YAĞDI, ARAÇLAR YOLDA KALDI

Mersin Haber ,Mersin