100. Yıl İçin 100 Metreye Dalacak

Tek nefeste 91 metre dalarak Dünya Serbest Dalış rekortmeni olan Çanakkaleli sporcu Şahika Ercümen, Çanakkale Savaşları’nın 100. yılı dolayısıyla 100 metreye dalmayı deneyecek.

03 Mart 2015 Salı, 10:47
100. Yıl İçin 100 Metreye Dalacak
-

Tek nefeste 91 metre dalarak Dünya Serbest Dalış rekortmeni olan Çanakkaleli sporcu Şahika Ercümen, Çanakkale Savaşları’nın 100. yılı dolayısıyla 100 metreye dalmayı deneyecek.
Tek nefeste 91 metre dalarak Dünya Serbest Dalış rekortmeni olan Şahika Ercümen, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gökhan, “Kendisini hep gazetelerde okuyoruz. Onunla iftihar ediyoruz. Çanakkaleli bir kızımızın, çok önemli ve zor bir sporda bu kadar metre derine tek nefeste dalması sevindirici. İnşallah bu sene 100 metreye dalacak ve 100. yıla bir armağan vereceğiz” dedi.
2015 Çanakkale Savaşları’nın 100. yılı münasebetiyle 100 metreye dalacağını ifade eden Şahika Ercümen, “Son rekorum 91 metreydi. Bu sene 100. yıla ithafen 100 metreye dalmayı istiyorum. Yaz döneminde bunu planlayacağız. Çanakkale’de de olabilir. Çanakkaleli olduğum için Çanakkale’nin ismini en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bununla ilgili belgeseller ve su altı fotoğraf sergileriyle de ara ara tüm dünyaya mesajlar verip şehrimizi tanıtmak istiyoruz. O yüzden su altı güzelliklerini daha fazla sunmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS YENİ MAHALLE’DEKİ KAVŞAK GECE SAATLERİNDE KALDIRILDI
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRESİ SONA EREN JANDARMA PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ
BÜYÜKŞEHİR, ULAŞIMDA TARSUS- ÇAMLIYAYLA YAZ DÖNEMİ UYGULAMASINI BAŞLATTI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
MERSİN'DE 1607 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NUN ORMANDA ŞENLİK OYUNU 2 BİN 812 ÇOCUĞA ULAŞTI
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’ GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TARSUS’TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KLİMA DENETİMİ
PARA ETMEYEN PATLICANLAR, HAYVANLARA KASA KASA YEM OLARAK DÖKÜLÜYOR

Mersin Haber ,Mersin