Seyir Halindeki Araç Alev Alev Yandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde seyir halindeki hafif ticari araç alev alev yandı. Aracın sürücüsü son anda inerek kurtuldu.

02 Mart 2015 Pazartesi, 02:56
Seyir Halindeki Araç Alev Alev Yandı
-

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde seyir halindeki hafif ticari araç alev alev yandı. Aracın sürücüsü son anda inerek kurtuldu.
Olay, Tekirdağ yolu Karatepe mevkiinde meydana geldi. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinden Çerkezköy ilçesine gitmek için yola çıkan Ergin Gider idaresindeki 59 LB 334 plakalı hafif ticari aracın, Karatepe mevkiine geldiği sırada motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü Gider, hemen araçtan inerken, meydana gelen patlama sonrası araç yanmaya başladı. Alevlerin kısa sürede tamamını sardığı araç olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Yangın sonrası tamamen yanan aracını gören Gider, “Aracı daha iki gün önce yeni aldım. Daha satışını bile almadım şimdi ben ne yapacağım. Yolda seyir halindeydim bir anda dumanlar çıktığını gördüm. Araçtan inerek dışarıya çıktım ve araba birden alev alarak yanmaya başladı” dedi.
Yolun sol şeridinde alev alarak kullanılmaz hale gelen araç çekici yardımı ile otoparka çekildi. Aracın yangın mahallinden kaldırılması ile kısa süreli trafiğe kapanan yol tekrar trafiğe açıldı. Meydana gelen yangın ile ilgili itfaiye ve jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ YERİNDE YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
SANATÇI REMZİ KARABULUT’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ:
23. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ’NE ANLAMLI BAŞLANGIÇ
TOROSLAR’DA YENİ İMAR YOLLARI ULAŞIMA NEFES ALDIRIYOR
TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’NİN 4. TURU TOROSLAR’IN ETEKLERİNDE YÜRÜNDÜ
VALİ TOROS, ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ‘YANGIN YÖNETİM MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
KAÇAK TELEFON OPERASYONUNDA 12 GÖZALTI
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA

Mersin Haber ,Mersin