Melo 6 Hafta Sonra Çalışmalara Başlayacak

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo’yu ameliyat eden doktor Prof. Dr. Hakan Oruçkaptan, sarı-kırmızılı futbolcunun 4-6 hafta içerisinde idmanlara başlayabileceğini söyledi.

02 Mart 2015 Pazartesi, 02:43
Melo 6 Hafta Sonra Çalışmalara Başlayacak
-

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo’yu ameliyat eden doktor Prof. Dr. Hakan Oruçkaptan, sarı-kırmızılı futbolcunun 4-6 hafta içerisinde idmanlara başlayabileceğini söyledi.
Galatasaray’da sakatlığı bulunan Felipe Melo bel fıtığı ameliyat oldu. Ameliyatı yapan Prof. Dr. Hakan Oruçkaptan, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ve Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Prof. Dr. Hakan Oruçkaptan, Melo’nun 4-6 hafta içerisinde idmanlara başlayabileceğini belirterek, "Çekilen MR ve yapılan tetkikler sonrası acilen ameliyata almamız gerekti. Kendisi de hemen ameliyata girmeyi kabul etti. Meslek hayatına olabildiğince erken dönebilmesine yardımcı olacak bir ameliyat tekniği kullandık. Sanıyorum 4-6 hafta içerisinde fizyoterapistlere teslim ederiz. Ardından idmanlara başlayabilir. Ayağındaki güç kaybı erken bir şekilde düzeldi. Her şey yolunda gözüküyor" dedi.
ALİ DÜRÜST: "MELO FEDAKARLIKLA OYNAMIŞ"
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise, Melo’nun uzun süre fedakarlıkla oynadığını kaydederek, "Başarılı bir ameliyat oldu. Oyuncumuz ameliyata girince gördük ki büyük bir fedakarlık yapmış. Fedakarlıkla oynamış. En kısa zamanda sahalara dönecektir. Melo yalnız teknik olarak değil, kalben de bize etki eden bir oyuncuydu. Onun desteği her zaman devam edecek" şeklinde konuştu" şeklinde konuştu.
ALBAYRAK: "HAFTALARCA BEL AĞRISIYLA OYNADI"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, durumu öğrendikten sonra büyük bir üzüntü yaşadığını ifade ederek, "Haberi aldıktan sonra büyük bir şok yaşadım. Sivas’ta bunu bize söylemişti, bacağını oynatmadığı. Ama çok büyük fedakarlık yaparak Sivas’ta idmana çıktı. Melo haftalarca bel ağrısıyla oynadı. Haftalarca direndi. Bizim için futbolcuların sağlığı, şampiyonluktan önemlidir" diye konuştu.
Albayrak, başarılı oyuncunun moralinin yerinde olduğunu kaydetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ YERİNDE YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
SANATÇI REMZİ KARABULUT’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ:
23. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ’NE ANLAMLI BAŞLANGIÇ
TOROSLAR’DA YENİ İMAR YOLLARI ULAŞIMA NEFES ALDIRIYOR
TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’NİN 4. TURU TOROSLAR’IN ETEKLERİNDE YÜRÜNDÜ
VALİ TOROS, ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ‘YANGIN YÖNETİM MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
KAÇAK TELEFON OPERASYONUNDA 12 GÖZALTI
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA

Mersin Haber ,Mersin