Arapgir'de Zümre Başkanları Kurulu Toplantısı

Arapgir Eğitim Bölgesi, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem başı Zümre Başkanları Kurulu Toplantısı yapıldı.

02 Mart 2015 Pazartesi, 17:02
Arapgir'de Zümre Başkanları Kurulu Toplantısı
-

Arapgir Eğitim Bölgesi, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem başı Zümre Başkanları Kurulu Toplantısı yapıldı.
Malatya’nın Arapgir İlçesi’nde eğitim başarısının nasıl arttırılabileceğinin ele alındığı toplantıda, öneriler değerlendirildi.
İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir’in de katılımı ile gerçekleşen toplantıda, okulların tür ve dereceleri dikkate alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Özdemir başkanlığında; Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise olmak üzere dört kategoride yapılan toplantıda, ilçedeki eğitim kurumunun değerlendirmesinin yapıldı.Toplantıda İlçede eğitim başarısının daha nasıl arttırılabileceğinin de ele alındı ve öneriler de görüşüldü.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUSLU GÜREŞÇİ ENES GÖÇEN,  U10 TÜRKİYE  ŞAMPİYONU
ÇAMLIYAYLA'DA 5. LAVANTA ŞENLİĞİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMI TOPLANTISINA KATILDI
ÇÖP EVE MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Toroslar’da 300 Kadın Yoga Yaptı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN İSPANYA’YA TEKNİK ZİYARET
MERSİN’DE EMEKLİLER BÜYÜKŞEHİR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDİ

Mersin Haber ,Mersin