Sertavul Geçidi Zincirsiz Geçit Vermiyor

Mersin’in Mut ilçesini Karaman’a bağlayan Sertavul Geçidi’nde yoğun kar yağışı, buzlanma, tipi ve sis nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve büyük araçlara da geçiş izni verilmediği bildirildi.

28 Şubat 2015 Cumartesi, 19:40
Sertavul Geçidi Zincirsiz Geçit Vermiyor
-

Mersin’in Mut ilçesini Karaman’a bağlayan Sertavul Geçidi’nde yoğun kar yağışı, buzlanma, tipi ve sis nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve büyük araçlara da geçiş izni verilmediği bildirildi.
İç Anadolu Bölgesi’ni Akdeniz’e bağlayan Sertavul geçidinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, buzlanma, sis ve tipiden dolayı ulaşım güçlükle sağlanıyor. Ekipler Şifalısu mevkiinde araçları durdurarak zincirsiz geçişine izin vermezken büyük araçların geçişine ise kesinlikle izin vermiyor.
Büyük araçların geçişine izin verilmediğini söyleyen sürücü Mesut Mavili, "İzmir’e yük götürmekteyim. Hava muhalefeti yüzünden Sertavul geçidinden geçişimize trafik ekipleri kesinlikle izin vermiyor. Şuan burada kaldık” diye konuştu.
Karayolları ekipleri ise Mut- Karaman karayolunun açık kalması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI
MERSİN'DE 15 KAMYON KARPUZ DAĞITILACAK
TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ YERİNDE YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
SANATÇI REMZİ KARABULUT’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ:
23. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ’NE ANLAMLI BAŞLANGIÇ
TOROSLAR’DA YENİ İMAR YOLLARI ULAŞIMA NEFES ALDIRIYOR

Mersin Haber ,Mersin