Prof. Dr. Ünsal Ban ''özgecan Üzerinden Provokasyon Yapıyorlar''

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Şereflikoçhisar, Evren, Bala, Haymana ve Mamak Teşkilarları’ndan sonra Polatlı İlçe Teşkilat Başkanlığı’nı da ziyaret eden Prof. Dr. Ünsal Ban, çalışmalarını burada da sürdürdü.

27 Şubat 2015 Cuma, 16:41
Prof. Dr. Ünsal Ban ''özgecan Üzerinden Provokasyon Yapıyorlar''
-

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Şereflikoçhisar, Evren, Bala, Haymana ve Mamak Teşkilarları’ndan sonra Polatlı İlçe Teşkilat Başkanlığı’nı da ziyaret eden Prof. Dr. Ünsal Ban, çalışmalarını burada da sürdürdü.
Polatlı Teşkilatı’ndan Yoğun İlgi
AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Avukat Gazi Karaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir, Genel Sekreter Selahattin Demir ve Teşkilat Başkanı Mehmet Toprakoğlu ile bir araya gelen Prof. Dr. Ünsal Ban çalışmaları hakkında bilgi verdi. Parti mensupları ile de bir araya gelen Prof. Dr. Ban Polatlı’nın Ankara için önemli olduğunu vurguladı.
“VAHİM OLAYI LANETLİYORUM”
Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir ile de görüşen Prof. Dr. Ünsal Ban, Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Arslan’ı andı. Kadınlarımıza daima pozitif ayrımcılık tanınması gerektiğini vurgulayan Ünsal Ban, Polatlı Kadın Kolları Teşkilat üyesi olan hanımlardan gelen “İdam cezası tekrar gelmeli” talebine de destek verdi. Yaşanan vahim olayın üzerinden “Alevi-sünni çatışması” çıkarılmak istendiğine dikkat çeken Ban, “Özgecan hepimizşn kızıdır, kardeşidir. Bu ve buna benzer tüm olayları lanetliyorum. İnşallah böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Bu konuyu da provoke ederek topluma zarar vermek istiyorlar, hepimiz çok dikatli olmalıyız.” dedi. Başkan Aysel Demir de Prof. Dr. Ünsal Ban’ın açıklamalarına destek vererek, bu konuya gösterdiği ilgiden doalyı teşekkür etti.
Başta AK Parti İlçe Başkanı Avukat Gazi Karaoğlu olmak üzere teşkilat yöneticileri ve üyelerinin desteğini alan aday adayı Prof. Dr. Ünsal Ban, samimi bir sohbetin ardından Polatlı’dan ayrıldı.
TEMELLİ’Yİ İHMAL ETMEDİ
Daha önce belde olan Temelli’yi de ziyaret eden Prof. Dr. Ünsal Ban burada da bölgenin önde gelen isimleri ile görüştü. AK Parti mahalle temsilciliğinde yapılan görüşmede, Temelli’nin sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra destekçileri ile fotoğraf çektirdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA KÖRMENLİK VE KÖMÜROCAĞI GÖLETLERİNE 33 BİN.YAVRU SAZAN BALIĞI BIRAKILDI
TARSUSLU GÜREŞÇİ ENES GÖÇEN,  U10 TÜRKİYE  ŞAMPİYONU
ÇAMLIYAYLA'DA 5. LAVANTA ŞENLİĞİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMI TOPLANTISINA KATILDI
ÇÖP EVE MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Toroslar’da 300 Kadın Yoga Yaptı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN İSPANYA’YA TEKNİK ZİYARET

Mersin Haber ,Mersin