Estetik Parası Olanlara Değil Herkese

Estetik International Sağlık Grubu Ankara kliniği, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) işbirliğiyle, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında bir etkinlik gerçekleştirdi.

27 Şubat 2015 Cuma, 18:24
Estetik Parası Olanlara Değil Herkese
-

Estetik International Sağlık Grubu Ankara kliniği, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) işbirliğiyle, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında bir etkinlik gerçekleştirdi.
Estetik International Ankara Kliniği Genel Müdürü, Ali Olgun Boydak “Estetik parası olanlara değil, herkese” sloganıyla Ankara ve çevre illerden gelen misafirlerine, HASVAK’la gerçekleştirdikleri organizasyonda estetik söyleşilerin devam edeceğini açıkladı. Katılımcılara cilt bakımının yapıldığı Hasvak Sosyal Yaşam Evi’nde düzenlenen organizasyonda,“Estetik Söyleşi” etkinliği çerçevesinde bilgiler verildi.
Estetik söyleşisinde isim ve patent hakkı Estetik International Sağlık Grubu Kurucu Başkanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’a ait olan, son günlerin en fazla dikkat çeken ameliyatsız estetik uygulaması, Örümcek Ağı Estetiği’nin ayrıntıları anlatıldı. Gençlik iksirini elinde tutmak isteyen pek çok insanın yardımına koşan Örümcek Ağı Estetiği’nin cilt alt dokusuna iğnelerle yerleştirilen eriyen iplerin lifting mekanizmasını ve kolajen üretimini nasıl aktif hale getirdiği anlatıldı.
Yine Cihantimur’a ait olan, acısız ve anında sosyal hayata geçme şansı veren İple Kepçe Kulak Estetiği ve kök hücreden zenginleştirilmiş teknikle, çarpık bacak deformitesi, dudak dolgusu, yüz gençleştirme gibi alanlarda kullanılabilen Cihantimur Yağ Transfer sistemi gibi uygulamaların ayrıntılarına yer verildi.
‘ESTETİK SÖYLEŞİ’ HALKI BİLİNÇLENDİRİYOR
Katılımcılara cilt bakımının da yapıldığı etkinlikte, insan cildinin sürekli bakım istemesine karşın, kış aylarında sıfırın altına düşen hava sıcaklıklarının cilt problemlerini daha sık ortaya çıkardığı, cildin her gün temizlenmesi ve nemlendirilmesi gerektiği önemle vurgulandı.
Estetik International Ankara Kliniği Genel Müdürü, Ali Olgun Boydak “Estetik parası olanlara değil, herkese” sloganıyla Ankara ve çevre illerden gelen misafirlerine, kampanya dahilinde ihtiyaçları olan her uygulamayı yaptırabileceklerinin altını çizerken, HASVAK’la gerçekleştirdikleri bu organizasyonda olduğu gibi halkı bilinçlendirmek amacıyla, estetik söyleşilerin devam edeceğini açıkladı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ, KENDİ YOLUNU KENDİ YAPIYOR
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKININ HUZURU İÇİN ÇALIŞIYOR
ÇAMLIYAYLA'DA KÖRMENLİK VE KÖMÜROCAĞI GÖLETLERİNE 33 BİN.YAVRU SAZAN BALIĞI BIRAKILDI
TARSUSLU GÜREŞÇİ ENES GÖÇEN,  U10 TÜRKİYE  ŞAMPİYONU
ÇAMLIYAYLA'DA 5. LAVANTA ŞENLİĞİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMI TOPLANTISINA KATILDI
ÇÖP EVE MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Mersin Haber ,Mersin