Hüseyin Turgut Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Aydınlı eğitimci Hüseyin Turgut, istifa etmesinin ardından milletvekili aday adaylığı için AK Parti’ye resmi müracaatını yaptı.

26 Şubat 2015 Perşembe, 17:12
Hüseyin Turgut Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
-

Aydınlı eğitimci Hüseyin Turgut, istifa etmesinin ardından milletvekili aday adaylığı için AK Parti’ye resmi müracaatını yaptı.
Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e teslim eden Hüseyin Turgut, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Aydın’dan milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini söyledi. İstifasını 9 Şubat günü verdiğini belirten Hüseyin Turgut, “İnandığım değerler ve ilkeler adına başta doğup büyüdüğüm, kader birlikteliği yaptığım Aydın ilimiz ve ülkemiz İçin; Hizmet etmenin en asil ve meşakkatli yolu olan siyasi bir yolculuğa çıkma kararı aldım. Aydın İlimizin, ‘Büyük Aydın’ olması ve Yeni Türkiye’ye en iyi şekilde entegrasyonun sağlanması için partimize bir nefer, değerli hemşerilerime ve milletimize hizmetkar olmak istedim. Bu kararımı ilk paylaştıklarım arasında olan mesai arkadaşlarıma, şahsıma ve kararıma gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Ekibinde yer alan isimlerle birlikte aday adaylığı sürecini en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydeden Turgut, “Önümüzde partimize değer katma noktasında çok önemli ve değerli bir süreç yaşayacağız. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimleri, tarihi ve kronolojik gerçekler de göz önüne alındığında demokrasi tarihimizin en önemli seçimleri olacak. Yeni Türkiye, Yeni Anayasa ve başkanlık sistemi gibi çok önemli gündemleri de içerisinde bulunduran bir seçim olacak. Ben de inandığım değerler, medeniyet tasavvurumuz ışığında bu sürece bir tuğla koyma düşüncesiyle yola çıktım. AK Parti’nin bu şuurla bu duruşla hareket eden yeni isimlere, özellikle Aydın gibi batı şehirlerinde ihtiyacı var diye düşünüyorum. Ben ve dava arkadaşlarım bu bilinçle partimizin neferi Aydınlı hemşerilerimizin hizmetkarı olmaya hazırız. Zaten mesleğimiz itibariyle halkın içinden, halkla iç içe olan birisiyim. Halka dokunan devlet millet için vardır anlayışı ile hareket eden aktivist, ulaşılabilir ve duruş siyasetine önem veren bir tutum içerisinde teşkilatlarımızla, partililerimizle hemşerilerimizle kucaklaşacağız. Bu doğrultuda ülkeme, Aydın’a ve partime hizmet etme noktasında AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” şeklinde konuştu.
AK Parti’ye milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan Hüseyin Turgut, geçen yıl 30 Mart’ta yapılan yerel seçimler öncesi de AK Parti’den Efeler Belediye Başkan aday adayı olmuş, ancak aday gösterilmemişti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS YENİ MAHALLE’DEKİ KAVŞAK GECE SAATLERİNDE KALDIRILDI
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRESİ SONA EREN JANDARMA PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ
BÜYÜKŞEHİR, ULAŞIMDA TARSUS- ÇAMLIYAYLA YAZ DÖNEMİ UYGULAMASINI BAŞLATTI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
MERSİN'DE 1607 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NUN ORMANDA ŞENLİK OYUNU 2 BİN 812 ÇOCUĞA ULAŞTI
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’ GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TARSUS’TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KLİMA DENETİMİ
PARA ETMEYEN PATLICANLAR, HAYVANLARA KASA KASA YEM OLARAK DÖKÜLÜYOR

Mersin Haber ,Mersin