Niğde Valisi Necmeddin Kılıç;

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Bor ilçesinde kurulması planlanan Enerji İhtisas Bölgesi çalışmalarının hızla devam ettiğini Bilim ve Sanayi Bakanlığından cevap beklendiğini söyledi.

25 Şubat 2015 Çarşamba, 02:33
Niğde Valisi Necmeddin Kılıç;
-

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Bor ilçesinde kurulması planlanan Enerji İhtisas Bölgesi çalışmalarının hızla devam ettiğini Bilim ve Sanayi Bakanlığından cevap beklendiğini söyledi.
Vali Kılıç konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, Enerji Bakanlığından alınan olumlu görüş sonrasında Bilim ve Sanayi Bakanlığı tarafından sonuç beklendiğini söyledi.
Vali Kılıç, “Yüzyılımız artık enerjinin çok önemli olduğu bir yüzyıldır. Önümüzdeki 10 yıllar enerji yatırımlarının çok yoğun olduğu yıllar olacak dünyada ve ülkemizde. Ülkemizde yenilenebilir enerji kaynakları başlığı altında incelediğimiz ve güneş enerjisinden elektrik üreten sistemlerine bir yönelme vardır hükümet programımızda. Ancak henüz bir mesafe alınamamıştır. Hükümetimizin bu çalışmalarını kolaylaştırmak ve bu çalışmaları ilimizde yaparken de istihdam ve katma değer üretmek amacıyla yaptığımız çalışmalar ete kemiğe bürünmüştür. Türkiye’de ilk defa Enerji İhtisas Bölgesi kurma teklifimizim Bilim Sanayi Bakanlığı yetkililerince incelenmiş, Enerji Bakanlığından görüş sorulmuştur. Enerji bakanlığının olumlu görüşü, Bilim ve Sanayi bakanlığına sunulmuştur. Bakanlık tarafından talebimiz değerlendirilmektedir. Eğer başarırsak ilimiz ve ilimizin yarınlarına hayırlı olacağını umut ediyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SINAVA YETİŞMELERİNE BÜYÜKŞEHİR ZABITASI YARDIMCI OLDU
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER BÜYÜKŞEHİR’LE YAZ BOYU YÜZMENİN KEYFİNİ YAŞIYOR
SEÇER: “BİZİM KAZANCIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU”
BAŞKAN YILDIZ’DAN YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ VE BAŞARI MESAJI
SEÇER: “ÇOCUKLARIMIZIN DAHA GÜVENLİ BİR GELECEKTE YAŞAMALARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ

Mersin Haber ,Mersin